Visezi pentru ca tu esti foarte stresata. Sansele sunt mici dar fa un test de sarcina, pentru orice eventualitate. (funda?:X)
Ca sa fi complet protejata de sarcina trebuie ca tratamentul cu anticonceptionale sa preceada actul sexual cu aprox 2 saptamani(sau cam asa ceva), daca le luai cu cel putin 2 saptamani inainte de actul sexual in cauza si nu ai uitat niciuna atunci este foooarte putin probabil ca tu sa ramai insarcinata.Cat despre vis eu cred ca totul este din cauza stresului. Linisteste-te si fa un test, ai sa te simti mult mai bine!
Fa teste de sarcina(3) urgent. si faza cu visele e o prostie. stai linistita. visezi asa doar pentru ca te gandesti prea mult la asta si te preocupa mai mult ca altceva. bafta si nu uita sa-ti eliberezi gandurile inainte de culcare. funda?
Draga Mona visele sunt un alt semn acesta probabil ca nu vei avea un copil prea curand si de obicei visul se repeta pana nu te vei mai teme de aces lucru. Succes si fi atenta la cei din juru tau poate cineva s-ar putea sa iti vrea rau.
Trebuie sa intelegi ca ejacularea in afara NU imbunatateste efectul contraceptivelor orale. Nu inteleg de ce insisti tu ca prietenul tau sa se retraga, probabil dintr-o doza serioasa de sadism, dar poti di 100% sigura ca asta nu te ajuta in evitarea unei sarcini. Doar scade mult calitatea vietii voastre sexuale.
Cat despre visele tale, nu sunt semn de sarcina, mai degraba semn ca ai o problema de ordin psihologic si ar trebui sa mergi la un psiholog sa te ajute.
Din tot ce postezi, vad ca iti place foarte mult viata ca sa zic asa. Daca e sa te desparti de prieten, mi-ar place sa te cunosc.De unde esti? lasa un msj pe privat
beausingurlamasamea întreabă: