Nu alerga dupa barbati... vor veni ei la tine... exact atunci cand nu te astepti
Ii spui ca daca asta e dorinta lui si daca asta isi doreste il vei lasa dupa care ii sp ca nu poti trai fara el am facut eu asa o data si a mers
Buna, din moment ce e cu ea si pe tine te-a parasit inseamna ca tine la ea si la tine nu...in plus crezi ca merita? Eu nu cred ca te merita daca ti-a facut treaba asta, sa te paraseasca, mai bine incearca sa il uiti si sa iti vezi de viata ta ca mai sunt baieti.Nu stiu cat te iubea daca a facut asta, dar tu se pare ca il iubesti si il vrei inapoi; sti...nu putem sa avem mereu ce ne dorim, dar sa stii ca trebuie in viata sa lupti si sa speri.
Nu cred ca e cazul ca tu sa te umilesti pentru el, sa il cauti si sa incerci o impacare daca el a renuntat asa usor la tine!
DAca el chiar te-a iubit si mai simte ceva pentru tine, se va intoarce el de buna voie si nesilit de nimeni, fi sigura. Distreaza-te, fa ce iti place, sa nu iti stea gandul la el.Nu stiu, fa cum vrei tu, dar eu cred ca daca el a ales-o pe acea fata, e decizia lui la urma urmei si daca il vei intoarce ainpoi, exista sansa sa iti mai faca ce ti-a facut si ai suferi mai mult, oare merita?
Pai daca te-a parasit pentru alta, inseamna ca nu te mai iubeste. Nu are rost sa il mai cauti, sunt destui baieti pe lumea asta. Poate s-a plicitsit de tine si vrea ceva nou( daca este genul asta de baiat). Si spui ca te-a lasat pentru alta, nu? Inseamna ca pentru el totul a fost doar o joaca, vrea sa agate cat mai multe. Iubirea nu e asa, ar trebui sa stii asta!
Nu poti, si n-ar trebui sa vrei. Respectul de sine unde e? Cum te poti umili singura in felul asta, cum ai putea accepta inapoi pe cineva care te-a parasit pentru alta? Tu chiar crezi ca ii pasa de tine daca a procedat asa? Sunt multi mai buni ca el, care nu ti-ar face asa ceva, nu accepta sa fii calcata in picioare, judeca singura si fii puternica. Nu ai pierdut nimic, decat cu unul ca el, mai bine singura! Ai grija de tine, uita-l ca nu merita!
Parerea mea ca o sa isi dea seama mai tarziu ce a pierdut si cu ce sa ales.va regreta si poate chiar va incerca sa se intoarca la tine. O spun din experienta unui amic de al meu, din pacate pentru el. Dar imporatant e sa fi putin indiferenta acum. E parerea mea, asa ca ia. o cum vrei. Bafta.