| Piㄨㄨy a întrebat:

Eu il iubesc din toata inima dar el nu mai simte nimic pentru mine. Ce pot face ca sa-l uit?crying Va rog un sfat.aseara ne-am certat prin mesaje(pe la 11 noaptea)... mi-a spus ca nu mai simte acelasi lucru pentru mine ca acum cateva lunicrying si cand am terminat de vorbit, am inceput sa plang si n`am dormit toata noaptea din cauza asta. Acum mi`e rau si plang incontinuucrying... ce sa fac? un sfat va implor. funda!sad

Răspuns Câştigător
| Prezidentul a răspuns:

Oamenii sunt rai, nu e bine sa pui suflet intr'o relatie de dragoste...pentru ca se va strik si atunci vei avea o mare stare de depresie! asa cum ai u acum, mai bine candestete ca te'a lasat balta, si sterge toate amintirile cu el: adica Lasa'l si u Balta pe el!; P

8 răspunsuri:
| ralu08 a răspuns:

In primul rand capul sus ca nu e nici primul si nici ultimul! Ce sa faci ca sa-l uiti? Pai in primul rand gandeste pozitiv, incerca sa te imbarbatezi singura pentru ca esti o fiinta tare, sufletista, frumoasa si desteapta si daca vei privi in jur vei vedea ca multi baieti asteptau sa ramai singura. Nu merita sa-ti irosesti lacrimile pentru un baiat care nu te apreciaza la adevarata ta valoare, esti mult prea buna pentru el.
Succes si nu mai plange ca nu-ti face bine!

| missBrebi_9061 a răspuns:

Incearca sa te linistesti,gandeste-te ca nu e unicul baiat si ca vor mai fi si altii, nu-i mai raspunde la mesaje, ramaneti doar amici si o sa vada el ce a pierdut.

| Cioxan a răspuns:

Daca nu mai simte acelasi lucru inseamna ca ii plac persoanele de alt sex laughing)! Incearca sa nu mai plangi! Viata merge inainte! Pe parcurs o sa intalnesti alt baiat, unul poate mai dragut si n-ai sa stii asta daca stai in casa, plangi si nu treci peste! funditabatting eyelashes

| WrongPassword a răspuns:

In primul rand, observ ca suferi enorm. Rau, oh go on nu se merita. Sunt de parere ca ar trebui sa discuti cu el fata-n fata, sa vezi cum reactioneaza cand il intrebi " De ce nu mai simti, il cunosti si iti dai seama daca a intervenit, dupa felul in care o sa-ti raspunda. Daca insista ca >, this is it, plangi o saptamana, o luna, un an, da-l draculwinking nu se merita. Incearca sa iesi cu un alt baiat, sa te distrezi mai mult, nu sta cu capu-n perna si plange la nesfarsit. Succes :* Funda :-s?

| adi227 a răspuns:

A in primul rand vb cu el fata in fata nu prin mesaje si poate glumeste deci nu te spanzura sau ceva de genu pa

| YoYoLicious a răspuns:

Daca nu mai simte acelasi lucru pentru tine, cel mai bine este sa-l lasi liber. Asta mi s-a intamplat si mie acum o saptamana, dar, dupa ce am stat si m-am gandit mai bine, cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa incerc sa-l scot din viata mea. Nu am mai intrat pe mess(nu am putut sa ii dau ignore), nu am mai vorbit la tel, mi-am chemat prietenii in fiecare zi pe la mine si am stat pana la 12, 1 noaptea(ca sa fiu obosita cand ma pun in pat, sa ma ia repede somnul si sa nu m mai gandesc la el), ziua stau la pc, fac curatenie, ies sa ma plimb, incerc sa-mi ocup cat mai mult timp din zi si evit sa ma gandesc la el. A.si nu asculta melodii triste, pentru ca iti faci mai rau. Si pune-ti in gand ca nimeni nu merita sa plangi pentru el si incearca sa nu mai versi nicio lacrima. Incearca sa te gandesti ca asta nu-l va aduce inapoi si iti face si tie rau. nu stiu cum sa-ti explic, suferinta e ceva psihic, apare doar cand te gandesti "vai, cat ma doare". Daca nu te gandesti, nu simti nimic. Eu ma gandesc ca si el m-a pierdut pe mine, nu doar eu pe el, ma gandesc ca nu e prima suferinta si asa cum l-am uitat pe cel dinaintea lui, o sa-l uit si pe el. Crede-ma, autostimularea merge cel mai bine cand suferi. Indiferent cate sfaturi ai primi, daca nu iti pui tu in cap "de azi nu mai sufar", tot vei suferi. Eu zic sa gandesti pozitiv si cu timpul totul va trece mai usor. Crede-ma

| Cipilan a răspuns:

Fa i sex la pleoapa...nu o sa te uite niciodata

| opium a răspuns:

Cum Dumnezeu sa plangi toata noaptea? A murit cineva-a avut loc vreo catastrofa?
Fetelor, reveniti cu picioarele pe pamant, cand un baiat va da cu flit raman inca 2 care asteapta,nu mai fiti atat de naive incat sa iubiti,sa plangeti,sa suferiti pentru fiecare purtator de penis care v-a acordat la un moment dat atentie.S-a intamplat sa va certati,asta este,ti-a spus ca nu mai simte acelasi lucru,trebuia sa ii urezi succes pe viitor,sa ii inchizi telefonul,sa te culci iar dimineata pur si simplu sa fie totul ca de obicei.Ce tot atata drama pentru baieti,care exista pe toate drumurile, care accepta orice, totul sub o manta de duritate si siguranta ca ne pot rani in orice moment?(vezi faza cu ¨nu mai simt acelasi lucru¨)