| Cristinica80 a întrebat:

Eu il iubesc din tpt sufletul meu iar el nu stie nici ca exist.Ba mai mult o iubeste pe prietena mea.Asta ma doare foarte tare dar cel mai tar doara ca peste o luna pleaca si nu am sa il mai vad niciodata.Nu stiu ce sa mai fac cu ceea ce simt.Am nevoie de ajutor!

4 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Nu cred ca e vorba de iubire, cred ca esti indragostita si atat!
Gandeste-te ca nu e ultimul baiat din lumea asta!
Ti-o spun din propia experienta: si eu credeam ca nu pot trai fara un baiat si apoi, cand am cunoscut adevarata iubire, mi am dat seama ca acea etapa trecuta nu a insemnat nimic mai mult decat un sentiment deosebit, si atat!

| Eu4EverX a răspuns:

Cu atat mai bine ca nu o sa il vezi poate asa o sa il uiti.Succes:*!

| SeNyS a răspuns:

Si eu trec prin exact aceeasi situatiestraight face. Nici eu nu stiu sigur care ar fi solutia sa-l uit... dar cred ca timpul vindeca ranile!

| Ruxyana a răspuns:

Ceau
este o situatie foarte dificila si iti inteleg suferintawinking
lasa timpul sa se scurga si nu uita ca acolo undeva este si baiatul potrivit tiewinking, poate ca n-a fost sa fie el... poate ca el acum este orbit de iubire si nu te poate observa(daca spui ca o iubeste pe pr ta), sa stii de la mine ca ''iubirea are leac pentru inimile frante'' si iubirea va avea un leac si pentru tine, sunt sigura ca vei gasi alt baiat care sa fie exact asa cum vrei tu:*:*
bafta si nu uita sa ii fii alaturi prietenei tale.pentru ca banuiesc ca si ea tine la el, si probabil ca si ea este la fel de trista ca si tinewinking:*:*