Buna, nu plange ca nu e bine, in plus nu rezolvi nimic cu lacrimile, trebuie sa fi tare. DAca nu risti nu castigi; chiar daca nu ai curaj, incearca sa te aproprii cat mai mult de el, sa te atasezi de el, sa comunici cu el si incetul cu incetul vei prinde curaj...gandeste-te ca daca nu incerci nu ai de unde sa stii ce raspuns ti-ar fi dat el, poate fi unul pozitiv.Eu cred ca merita sa incerci, fie ca te vrea sau te va refuza macar sa stii ca ai incercat, decat sa suferi in tacere asa macar sti ca ai facut un pas spre a fi cu el, apoi ramane la alegerea lui daca te va accepta in viata lui.Sa sti ca daca taci ai numi de pierdut si poti sa plangi mult si bine, nu astepta sa vina el la tine ca ai ce astepta.
DAca il iubesti incearca...nu mai astepta, vb cu el si din vorba in vorba, prima oara incearca sa il cuceresti, intereseaza-te de el cat mai mult, ce ii place si ce nu, baga-te in seama cu el, da-i de inteles ca il placi apoi ai sa vezi reactia lui.Bine,nu parea interesat, ce ai fi vrut sa iti sara in brate? Nu se poate asa usor.Deci,cum ti-am mai spus incearca sa vb cu el, arata-i prin gesturi si fapte ca tii la el, apoi spune-i ce simti, nu ai nimic de pierdut, eventual de castigat.
Nu muri, mai tine-te pana in 2012. pe bune, ce rost are sa suferi atata pentru cineva? Nu merita, iti spun eu.
Primul sfat : nu mai plange. E cel mai rau lucru pe care il poti face. Vorbeste cu el fa-ti curaj si spune-i dar de preferat nu face-to-face ci pe mess undeva Sincer, daca te refuza incearca sai gasesti numai defectele pe mine ma ajuta. Poate si pe tine :*. SUCCES
Apropiete cat de mult de el bagate in seama cu tupeu dar nu (bagate in seama ca orike curva ) ci ca si o fata nu stiu de exemplu eu am 15 ani in 3 mai fac 16 si sunt ca un copil de gradinita ma joc cu toti adica joc ma bag in seama si cu toti ma inteleg bine fa si tuh asa fi mai sociabila si ai sa vezi ca o sa castigi din asta:X xoxox
Uite, eu sunt in aceeasi situatie.Nu credeam ca mai este cineva ca mine, m-am inselat.Il iubesc de 6 luni si tot nu si-a dat seama(idiotu')si oricum mi-am pierdut sperantele, adica nu cred ca se va uita vreodata la mine.Si plang de 6 luni intruna...prietena mea incearca sa ma linisteasca dar...simt ca ma topesc cand il vad, si ca mor ca nu e al meu deci inteleg prin ce treci pfff eu una nu as avea curaj sa-i sp vreodata ca il iubesc :-
Trec prin aceeasi situatie si stiu ca ti-e greu. Eu incerc sa ma aflu cat mai mult in treaba ca sa ma observe, dar nu fortat. Si nu plange atat timp cat tu nu stii daca te place sau nu. Fa cumva si fa sa te vada!
Si y tin la cineva sh este chiar verisoru pr meu. Mai vb asta vara dar pr meu si-a dat sema si a cam iesit cu scandal si acum mai simt ceva pentru el dar ce conteza pana la urma imi va trece nu vreau sa ma despart de el pentru ca stiu ca tine la mine si nu vreau sa zic m-ai batut joc de el, mai ales fiind verisorul lui...voi ce cedeti? asa ca mona nu esti singura, ar trebuie sa-i dai o intalnire sa vezi ca zice poate asa vede ca il simpatizezi daca ii declari din prima ca il iubesti poate te ia de prosta... cu cate un pic se umple paharu skkes!
Cum ti-au spus si ceilalti, nu mai plange, pentru ca nu rezolvi absolut nimic.Nu stiu cum sa iti spun fara sa par rea,dar daca unui tip ii place de tine,va face tot posibilul ca sa ia legatura cu tine,sa va intalniti,etc.Cel mai bine ar fi sa te gandesti la altceva,dar,daca ai curajul, ai putea sa ii marturisesti ce simti, asta ca sa nu traiesti ca regretul ca nu a stiut.
Si eu sunt in aceeasi situatie iubesc un baiat dar nu am mai vb cu el niciodata el are prietena dar il iubesc prea mult si as face orice sa fiu cu el dar pentru asta trebuie sa aflu daca si el ma place sau nu eu cred ca da dupa cum se uita sau probabil mi se pare mie din cauza ca il iubesc prea mult si eu as vrea sa fie ceva care sa il faca sa ma iubeasca dar totusi nu as avea curaj sa ii sp ca il iubesc pentru ca imi este frica de ras nu cred ca mi'ar ras ca si "eu te iubesc" asa ca incerc sa'l uit dar stiu ca nu se va putea incearca si u poate u esti mai puternica si oriqm succes in continuare...
Auzi am si eu un sfat bun si vreau sa citest asta
Cam 90% de persoane care am cunoscut sau poate si mai multe sunt asa dar... si eu am trecut si inca sunt la nivelul asta il iubesc el nu stiu ce dracu are oricum suferă plange caci daca i spui nu o sa i pese eu mi-am facut curaj dar stii vorba aia pe cine iubește nai parte oricum roada se intoare el mai iubit prima data eu îl ignorăm si acum e rândul meu sa sufar in tacere