| GlontulAreMereuDreptate a întrebat:

Eu il iubesc pe el...insa el e cu alta si nu am nicio sansa la el straight face [cred]. Ce sa fac? crying

Răspuns Câştigător
| Swallow a răspuns:

Exact ca la mine laughing STOP: singura ai zis "cred" deci nu stii sigur (dar daca chiar si el te place?! ) Poti sa rogi o persoana cunoscuta sa intrebe sau poti chiar tu (insa nu ti-as sfatui s`o faci). mi-a placut raspunsul lui ILUDU laughing mai bine nu`i zici,pentru ca am facut aceeasi prostie si regret inca pina acum -s`a folosit de moment si a ris de mine cit a putut-> pina nu m`am prefacut ca l`am uitat happy. Sotia nu e un perete~se poate sa-l misti,dar mai ales o "prietena"winking. Daca chiar il iubesti si stii ca la el in relatii nu e totul Ok da`i inainte :$! Fii tu,nu te prefa ca e mai rau (stiu pe pielea mea) si nu minti (am controlat eu in locul tau),daca te va intreba vreodata ceva sa-i zici sincer ).Fii increzuta in tine si nu arata ca esti innebunita dupa elwinking

P.S. dar daca nimic nu va ajuta oricit te`ai starui uita`l. Cum?! Facind aceva mereu ca s anul ai timp sa te gindesti la el, uite ca lumea e plina de baieti super draguti (asta e cea mai buna metoda de al uita-indragostindu`t de altcine, si de dorit de acel cineva care sa te iubeasca si el)

Bafta :** Sper ca macar la tine totul sa fie Okay. o zi frumoasawinking

P.S.2 /va fi al tau!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te băga într-un cuplu, îți vezi de treaba ta!
Pa, pa.

| Marijuana a răspuns:

Tie ti-ar place sa fii cu un baiat si sa intervina o a treia persoana, respectiv o fata sa-i spuna ca`l iubeste si lucruri de genul asta? Iti zic eu ca nu, poate ca sunt fericiti impreuna si se iubesc mult, iar tu oricat l`ai iubi chiar nu ai loc in viata lor. Daca ai stii ca nu sunt fericiti impreuna atunci s`ar schimba putin problema, desi nu cred sa fie vorba de asa ceva.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Sigur situatia e mai complicata de atat, doar ca atat ai scris tu aici. Si eu am trait asta...acum 2 ani. Am zis si eu ca n-o sa fiu niciodata in locul celeilalte, dar nu se stie niciodata. Depinde de situatie, depinde de tine, de el...de foarte multe.
Fii naturala, da-i de inteles ce simti, sau chiar spune-i, dar nu-i cere sa renunte la actuala pentru tine, N-o s-o faca! Va fi bine. Ai rabdare!

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

E cu alta.din ce motiv? daca nu e din nici un motiv.pur si simplu`.nu te iubeste! si pana mea.nu mai trebuie sa faci nimic pentru ca nu poti sa lupti dupa cineva care nu are nevoie de iubirea ta.