| daniela_1837 a întrebat:

Eu il plac de mult timp iar acu apropiatii lui (prietenii) cu care ma inteleg de minune imi spun ca el ma place iar intr-o seara am iesit afara pe banca si era si mama lui si ea era lang mine si el langa mine si ea (mama lui) ma critita ca cica eu sunt nora ei si s-a uitat la el si a spus,, fiumiu e topit dupa daniela) i-a spus cuiva asta dar nu stiu daca se refera la mine fiindca landa ea mai era o fata tot pe nume daniela dar ea cand a vb s-a uitat la mine si la ea si el (baiatul pe care il plac) zice ca oplace pe una dar mereu la adv si prov ma prov sa il pup sau ma intreaba daca e adv ca il plac si chestii a si mereu cand se uita la mine ma priveste altfe decat cum le priveste pe celalalte si mereu se ajeaza langa mine si vb cel mai mult cu mine
ce credeti ma ma place sau e o simpla amicitie a si cum sa fac sa stiu asa sigur chiar de la el fara al intreba in direct si fara a pune un prieten de al lui ca am facut-o si nu a raspuns
scuze pentru scris

4 răspunsuri:
| daniela_1837 explică:

Dar nu stiu daca se refera la mine fiindca langa ea mai era o fata tot pe nume daniela dar ea cand a vb s-a uitat la mine si la el

| daniela_1837 explică:

De fapt s-a uitat la mine si la el scuze pentru greseala si celalalte

| enverhoxha a răspuns:

Muşcă-l de un picior şi vezi ce spune.

| ignore a răspuns:

Te place incearca sa vb cu elhappy