| ely114 a întrebat:

Eu il plac. El se uita la mine si-mi zambeste? Ce vrea sa insemne asta? Nu-mi pot da seama!

5 răspunsuri:
| canarita a răspuns:

Eu cred ca are un contract cu Colgate pentru publicitate... un zambet frumos nu strica nimanui... ei ce zici?

| Ioana_8202 a răspuns:

Poate k si-a dat seama k il placi si nu vrea sa te fac sa t simti prost...sau t place si el p u...:->

| diavolitza a răspuns:

Poi ceva vrea e clar. Depinde cum si cat te priveste, daca te priveste tot timpul, zambeste, iar cand il privest si tu it face cu ochiul sau il vezi cu coada ochilor cand intoarce capul, e clar, vrea cel putin un flirt, daca nu atunci poate vrea altceva, cea mai buna solutie de a afla este sa intri in vorba cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poate din politețe sau chiar te simpatizează și el, cine știe?
Încearcă să stai cu el de vorbă:"Bună! Ce mai faci? Îmi spui și mie cum te cheamă, dacă nu te superi?", chestii de genul ăsta.
Succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate este un flirt nevinovat sau "vinovat" sau poate asa e el. Si eu sunt o persoana zambitoare dar se vede diferenta dintr-un simplu zambet si un flirt...deci tu trebuie sa simti asta.
Incearca dupa ce primesti mai multe semne ca te place sa faci tu primul pas, invita-l la un suc, un film...