Incearca si tu sa ii faci o surpriza frumoasa sa vezi cum reactioneaza. Daca si atunci e mofturos inseamna ca nu te iubeste atat cat meriti. Poate s-a plictisit si el, incearca sa revitalizezi relatia cumva. Probabil e doar morocanos, nu ca nu te iubeste.
Incearca sa mai si ripostezi dar fara violenta verbala sau fizica, fiindca violenta atrage violenta. "Lucreaza-l" pe plan psihologic, conform teoriei " ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".
Nu stiu exact ce relatie aveti dar iti pot zice ca grestesti. nu-i mai face toate poftele!, deoarece s-a obisnuit asa de fiecare data vrea si mai mult. mai rasfatate si tu, si lasa si pe el sa mai faca treburile tale.
Întotdeauna în dragoste unul va da mai putin decat celalalt. Daca nu vrei sa ajungi pres ia atitudine! Dar fa acest lucru încet sa nu para ca vrei o ruptura in relatie, sa-i dea totusi de gandit. Succes!
Nu ne spui daca asa s-a comportat de la bun inceput sau daca scimbarea a aparut pe parcurs. Daca s-a schimat de la o vreme, s-ar putea ca explicatia purtarii sale sa fie interventia unei noi relatii sau necazuri de ordin profesional pe care ezita sa ti le spuna. Dar daca un asemenea comportament s-a instalat la putina vreme dupa casatorie, s-ar putea sa fie vorba despre o greseala facuta de tine, si anume aceea de a pune totdeauna poftele lui deasupra interesolor tale. Exista aceast tip de reactie in natura omeneasca de a se plictisi de prea mult rasfat; sotul tau pare a fi un asemenea tip si atunci, cu cat te vei stradui mai mult sa-i faci toate poftele, cu atat va deveni mai tiranic. Daca-i asa, singurul remediu ar fi sa pui odata si interesele tale mai presus de ale lui.Ingrijeste-te mai mult, fii draguta fara a voi cu tot dinadinsul sa-i placi, lasa-l sa mai si ceara, nu te stradui sa-i ghicesti dorintele inainte de a le exprima. Se spune ca, daca femeia vine spre el, barbatul da bir cu fugitii, dar daca se indeparteaza, se ia dupa ea.Sugereaza-i, daca poti, ca nu esti un valet mereu la dispozitia lui, ci un partener cu drepturi egale.Numai bine.
FA investigatii [fara sa stie] si vezi ce se intimpla ] telef. daca ceva.plecarea de acasa...lacineva.urmareste dar cu bagare de seama sa nu te prinda succes
Greseala, mare greseala faci. A iubi nu inseamna a te "ploconii"in fata lui.Barbatii, in general cauta provocari noi, tu, facandui toate poftele se va plictisi, stiind ca are acasa o "sluga"(scuza-mi expresia)
Poate ca din cauza asta ca ii faci toate poftele.eu as zice sa nu ii mai faci toate poftele.se vede prea iubit de tine.
Poarta-te un timp mai rece cu el vezi cai comportamentu lui. daca tot asa se va comporta eu zic ca si-a gasit alta fumeie :-s
Problema dintre voi e distanta...incerca sa nu i mai faci toate poftele si pe parcurs nu o sa se mai poarte urat cu tine nu-l lasa sa isi bata joc de tine.SUCCES
Pai intreaba-l de ce il nemultumesti pentru ca no sa poti sa iti traiesti toata viata langa un ce te supara mereu si nu nici un pic de fericire. viata nu a inceput de la acel barbat
andra_7810 întreabă: