| Headinclouds a întrebat:

Eu impreuna cu iubita mea avem o relatie de 5 ani. Ne intelegem foarte bine pe toate planurile, mai putin pe partea intima. Eu, cat si ea suntem virgini. In tot acest timp noi facand doar sex oral. Motivul pentru care n-am mers mai departe este ca dupa incercari si incercari pe ea o tot doare zona intima in momentul "penetrarii"(chiar si dupa preludii lungi si tone de lubrifiant). De ceva timp datorita acestei fustrari ne-am luat gandul de la a mai incerca.
Ați intampinat probleme de genul? Astept solutii.

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Majoritatea femeilor vor avea un prim contact sexual (cu penetrare) dureros.
Pentru unele, durerea va fi perceputa ca fiind usoara si suportabila, dar pentru altele, durerea poate ajunge la extrema, indiferent de excitare lubrifiere etc.
Acest lucru se intampla din doua motive fiziologice:

1.himenul, care poate fi gros si puternic vascularizat in cazul anumitor femei, asta insemnand durere mai mare;
2.muschii peretilor vaginali sunt rigizi, iar fortarea lor inseamna durere, pana cand acestia capata elasticitate, prin "antrenament".

Fie prinde curaj si merge mai departe asa, suportand durerea, ca mai apoi, cu fiecare contact, durerea sa se diminueze, fie achizitionati dilatatoare vaginale.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

O soluție ar fi să meargă la medic și să ceară o operație de îndepărtare a himenului. Fiind sub anestezie și în mediu steril, totul va fi ok, iar după vindecare o să reușești și s-o penetrezi. Preferabil mai întâi cu degetele, până se obișnuiește.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| ZappyTv69 a răspuns:

Buna!
Este normal ca prima data sa doară. Doar himenul este rupt,oricât de subțire ar fi! Luați-va inima în dinți și faceți-o! După primele secunde in care nu zic nu,va durea,va începe sa vă placă! Încearcă să o îmbrățișezi,să găsiți o poziție comodă.
Sfat: (La mine a mers așa, merge și la analizehappy ) spune-i să tipe înainte,până nu mai aude nimic, și in acel moment treci in acțiune! Nu știu de ce merge, dar parca ignori totul în acea secunda! Normal că poate nu va va ieși din prima, dar până la urmă veți reuși!
In război și sex nu exista reguli, așa că doar voi știți ce și cum reușiți! Mă bucur și dacă cu o simpla idee te-am ajutat sau inspirat!
Succes! happy

| Headinclouds explică (pentru ZappyTv69):

Mersi de raspuns happy e de luat in calcul.