| Ofiintă a întrebat:

Eu in asteptarea fericirii, fericirea pentru mine reprezinta o singura persoana in care mi-am pus toate sperantele.
O persoana rara si speciala, pe care il pretuiesc, din pacate, nu pentru fapte ci pentru felul sau de a fii, pentru ca exista ceva care ma atrage la persoana lui si nu pot sa-mi scot amintirea lui din negura intunecata a sufletului, care acum un an a inceput sa prinda viata datorita lui. Inima mea a inceput sa bata cu putere de fiecare data cand ii zaream privirea.
Acum insa, sufletul meu este trist, intr-un continuu doliu de cand El, cel care mi-a dat startul sentimentelor si trairilor s-a amuzat de sentimentele mele si in continuare pentru el reprezint o floare uscata din intreaga gradina cu flori.
Nimeni nu a putut intelege ce a fost si inca mai este in sufletul meu, aminitirea a celor spuse de el, nerabdarea de a-l revedea, acel entuziasm pe care il simti in momentul in care esti pe cale sa-ti revezi o persona apropiata, doar ca acel El nu a fost la ceea ce ma asteptasem dar inca il mai iubeam si inca iubesc, dar nu vad rostul, de ce ne incapatam sa iubim cand stim ca nu este bine? Ne facem mai mult rau si ajungem sa ne pierdem firea culegandu-ne lacrimile care s-au varsat in urma unei adanci suferinte sufletesti.
Nimanui nu-i doresc aceasta traire, in momentul in care astepti o persoana si aceea persoana nu-ti da importanta din proprie initiativa, iar, in loc de persoana care si-ar da pana si viata pentru el, alege o alta floare, si inca o alta floare doar pentru a-ti demonstra ca nu reprezinti nimic pentru el, si orice ai face incerci din rasputeri sa te aduni dar cand e vorba despre El, nimic nu iese dupa cum ai planuit...
El este si va fi un capitol nedeslusit din viata!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate sunt multi baieti care abuzeaza de naivitatea fetelor, stiu ca suferi dar timpul le rezolva pe toate.Dar sa vedem si partea buna a lucrurilor, pe viitor o sa-ti fie bine datorita ce ti s-a intamplat acum deoarece o sa vezi lucrurile altfel, daca te-ai ars cu ciorba o sa suflii si in iaurt. Capul sus ca baietii nu s-au dus toi in strainatate

15 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Foarte mulţi oameni trec sau au trecut prin ceea ce treci tu în acest moment.
Uită persoanele care te-au uitat!
Trăieşte fiecare zi cu demnitate şi poftă de viaţă.
O zi bună!

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Continuam sa tinem la cineva pentru ca in sufletul nostru ramane o farama de speranta care lumineaza mereu, oricat de intunecata e situatia noastra. Lucrurile sunt si vor fi complicate mai mereu. Nu alegem noi sa fie asa. Ne trezim fara sa vrem in diverse situatii si incercam sa iesim invingatori in provocarile pe care le primim de la viata tocmai pentru ca avem impresia ca obtinem acea fericire mult dorita. De multe ori insa, te trezesti prins intr o iluzie a dorintelor si acel sentiment de fericire dupa care tanjesti atat de mult nu il gasesti unde te astepti. Poate fi chiar in fata ta, asteptandu te pe tine sa realizezi ca nu trebuie decat sa privesti mai atent pentru a l gasi.

| RAY a răspuns:

Ma regasesc in povestea ta, cel care iubeste sufera mereu

Cat te-am iubit nu stie nimeni, doar eu.
Si cu Dumnezeu acum plang de al tau dor
Si imi e tare greu.
Ca ai fost candva iubirea sufletului meu.

Cat te-am iubit nu stie nimeni, doar eu.
Si cu Dumnezeu acum plang de al tau dor
Si imi e tare greu.
Ca ai fost candva iubirea sufletului meu.
Tie ti-o fi usor, mie imi va fi dor,
Dar nu mai pot uita iubirea ta.

2XRef.De ce iti bati joc si razi de lacrimile mele,
De ce iti bati joc si ma faci
Sa mor de durere,
De ce nu vrei sa pleci si sa iti vezi de drum
Du-te cu bine, nimic nu mai conteaza acum.

Inca o data in viata am gresit
Pentru ca te-am iubit,
Sentimentele, dragostea si sufletul meu,
Ti le-am dat ca te-am iubit
Si acum imi pare rau.
Tie ti-o fi usor, mie imi va fi dor,
Dar nu mai pot uita iubïrea ta.

| Wøodenpints a răspuns:

Așa, și?
Cine ar vrea să știe asta? Dacă nu vrei să fii dezamăgită nu-ți mai pune speranța în oameni. E simplu.

| OoBunnyoO a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun dar ceea ce simti tu nu este dragoste este doar atractie. Te simti foarte atrasa de el pentru ca are un caracter anume care te atrage. Dar dragostea este mult mai mult decat atat. Dragostea se dezvolta dintr-o relatie stransa si nu prea se rezuma la atractie, ci la intelegere. Iar pentru a afla ce este dragostea trebuie sa treci peste acest baiat care din cate observ nu a stiut sa te aprecieze.

| Ofiintă explică (pentru OoBunnyoO):

Unu la mana, ai dreptate, nu a stiut sa ma aprecieze si este doar o atractie fizica, pentru iubire este necesar mai mult de atat, de trecut peste, poate timpul, sau o alta persoana poata sa stearga in intregime amintirea lui!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Nu este bine să-ţi pui toate speranţele în cineva. Într-un final te va dezamăgi.

| Ofiintă explică (pentru 六兆年と一夜物語):

Corect, iti dau dreptate dar cum a mai spus si @LindaBette, "...nu alegem noi sa fie asa..."!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru Ofiintă):

Însă putem, totuşi, să decidem câtă încredere să avem în cineva.

| unknøwn a răspuns:

Ai greşit din START.
Aşa o să fii tristă toată viaţa şi o să ai parte de eşecuri. Dacă gândeşti aşa şi nu-ţi schimbi mentalitatea.
Ai devenit dependentă de tip.
http://peopleint.files.wordpress.com/......-happy.jpg
Get it?! Doar tu eşti de vină şi atât. Nu mai da vina pe alţii.

| trance04 a răspuns:

Pina aici am inteles, intrebarea care este?

| Ofiintă explică (pentru trance04):

Nu este vorba de intrebare, voiam doar sa va dati cu parerea, eventual cei aflati in aceeasi situatie!

| Mercur a răspuns:

Nu pot sa zic ca te inteleg perfect ca nu am trecut prin asa ceva si nici nu vreau, dar intr-un anumit mod te inteleg prin ce treci si e nasol pentru tine mai ales cand tu vrei marul dar el e la altcineva si nul ve mai avea niciodata dar tu tot il vrei, nu doresc nimanui asa ceva mai degraba iti ai o mana, durerea e mai mica in cazul taieri.

| Ofiintă explică (pentru Mercur):

Asa este!happy
Chiar daca nu ai mai trecut prin asa ceva, imi place ca poti constientiza problema!

| Sile_Cristi_1982 a răspuns:

Da, te-ai indragstit de vreun badaran sau de vreunul cu statut social ridicat, care nu da doi bani pe tine. Ce-i asa de neinteles?