anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu is împreună cu o fata de vreo 2 saptamani, in prima săptămână îmi răspunde înapoi la "te iubesc" si genu ăsta, dar din a 2 a săptămâna nici măcar inimi nu mai trimitea. Oare îs eu prea overthinker, dk nu, ce ar trebui sa incerc sa fac?

Răspuns Câştigător
| Fonk a răspuns:

Ideea e ca nu stiu de ce nu-ti mai da inimioare, nu-i greu sa dea un emoji, nu?
Sa inteleg ca daca fata ii olimpica e un fel de copila cu creier (nu cum altele is proate), si te gandesti ca n-ar face genul asta de comportament.
Cat despre alti baieti (o suferit), da cu cati baieti o fost fata asta, si toți ior tras țapă să ințeleg? Oare problema nu-i-a ei ca nu mai e cu "baieti" nici macar unu ca o avut mai mulți.
E un pic suspecta fata noastra, doar nu crezi ca invațatul o blocheaza de a da inimioare, nu?
Imi pare rau daca fata nu mai e interesata (de tine). sad
Poate vezi cum se mai comporta si vi si ne dai raspunsul.
Toți pentru unu, Unu pentru toți

25 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dacă nu trimite inimioare sau emoji cu love e clar precum apa ca nu mai e interesată de tine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Va iubiti dupa 1 sapt? Loool

| ronaldo12306 a răspuns (pentru suntserios):

Bro, stai ca n ai înțeles, eu o stiu de putin mai mult timp, doar ca de 2 săptămâni is împreună cu ea

| suntserios a răspuns (pentru ronaldo12306):

Ok, va iubiti dupa 1 luna. Ok ok

| ronaldo12306 a răspuns (pentru suntserios):

Bă, raspunde concret la intrebare, nu mai comenta atata

| suntserios a răspuns (pentru ronaldo12306):

Ti am raspuns destul de concret.
Va prostiti ici colo nu va iubiti.

| anonim_4396 explică (pentru ronaldo12306):

Ce să-ți răspundă? La ce non-sens ai scris, cine stă să traducă la ce ai scris?
Confunzi iubirea cu câteva inimioare trimise câteva zile...no comment.

| Fonk a răspuns (pentru anonim_4396):

XD

| ronaldo12306 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bro, acum aproape 3 sapt, am devenit oficial împreună, doar v am cerut părerea despre chestia asta, nu stiam sinonim pentru overthinking.

Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

Invata bine limba romana! Esti analfabet. Dupa ce limba romana e prietena ta, o poti lua si pe drumul iubirii.

| Robert2526 a răspuns:

Sa nu ii mai dai atat de multa atentie.Pot sa ghicesc fara probleme ca tu ii dai prea multa atentie.Cand dintr-o parte vine prea mult, celalalt se retrage, e normal.

| 199onur7 a răspuns:

Ronaldo)))))

| 199onur7 a răspuns:

Te înșeală cu messi)))))

| Fonk a răspuns (pentru 199onur7):

Mai făcut să cad din pat de râs

| Fonk a răspuns:

Da nu mai interesata de tine, doar ea nu vrea sal supere pe iubi, nu?
A, stai poate ea are alt iubi.
Lasama sa ghicesc, tu te-ai cunoscut prin insta?

| ronaldo12306 a răspuns (pentru Fonk):

Da, înainte de asta, ea ii olimpică, adica ii destul de cuminte (clasa a 9 a), nu cred ca ar face genu ăsta de lucruri, ca gen, o suferit destul de mult din cauza altor băieți

O placut un băiat (n o fost cu altul niciodată in viata ei) si ăla nu o băgat o in seama, ea oricum nu i prea emotiva prin chat, o sa revin in cateva zile si o sa va zic

| Fonk a răspuns (pentru ronaldo12306):

Dacă fata zici că e ok si vrei sa fi cu ea.
Casă de piatră și copii de cărămidă.
Te susțin happy

Mersi mult, frate! Te respect!

| Fonk a răspuns (pentru ronaldo12306):

Ideea e ca nu stiu de ce nu-ti mai da inimioare, nu-i greu sa dea un emoji, nu?
Sa inteleg ca daca fata ii olimpica e un fel de copila cu creier (nu cum altele is proate), si te gandesti ca n-ar face genul asta de comportament.
Cat despre alti baieti (o suferit), da cu cati baieti o fost fata asta, si toți ior tras țapă să ințeleg? Oare problema nu-i-a ei ca nu mai e cu "baieti" nici macar unu ca o avut mai mulți.
E un pic suspecta fata noastra, doar nu crezi ca invațatul o blocheaza de a da inimioare, nu?
Imi pare rau daca fata nu mai e interesata (de tine). sad
Poate vezi cum se mai comporta si vi si ne dai raspunsul.
Toți pentru unu, Unu pentru toți