Eu as spune sa o lasi acum putin mai moale in preajma examenelor pentru ca mama ei poate ca nu vrea neaparat sa va desparte pe voi 2, doar vrea ca fiica ei sa ajung la un liceu mai bun tot pentru viitorul fiicei ei. Si spun asta din prorpie expenrienta chiar daca nu dau anul asta examenele.Iar dupa ce va termina cu examenele voi va ve'ti putea relua relatia mai ales ca vine vacanta de vara....Eu una personal cred ca mama ei nu are nimic cu tine personal doar ca ii doreste binele fiicei ei>
Iti propun sa o lasi mai moale pana dupa ce ea sustine examenele. Dupa vei putea vorbi din nou cu mama ei, stiind ca nu mai are nicio scuza plauzibila, si vei vedea daca ea are ceva cu tine personal sau vrea doar ca fata ei sa treaca cu bine peste examene.
Probabil ca mama ei o vede ca iti ofera tie mai multa atentie decat ar trebui sa ofere invatatului. Faceti o mica pauza, pana se termina toate chestia asta cu liceul, examen etc. Iar dupa, cred ca daca are niste rezultate bune nu vad de ce nu ar accepta relatia voastra. Daca tot nu e de acord, 1. incercati sa va despartiti..usor usor 2. luptati pentru iubirea voastra si o sa vada ca nu va poate despartii. orice ar face.