Asteapta pana el va fi capabil sa-ti si vorbeasca. Cat priveste iubirea voastra, las-o usor mai moale...
Adolescentismul asta... hai sa-ti explic, in prima faza asta nu e iubire, pana sa experimentezi iubirea mai ai, la voi e doar o atractie, va placeti atata tot. apoi, bine ar fi sa-ti iei inima in dinti, daca nu ai certitudinea ca o va face el, sa stati de vorba, asa o sa iasa ceva, mai ales ca stiti deja ca "va iubiti". in rest, iti faci griji aiurea. numai bine
„Eu iubesc" este un cuvant mare, inseamna ca tu chiar tii la acel baiat, eu zic sa-i zici ( daca nu risti nu castigi ) Daca colegi tai zic asta inseamna ca au vazut ei ceva! In orice caz, daca v-ati placea unul pe altul ce? Ati fi impreuna? Oricum nu te cunosc, nu stiu nimic despre tine, dar cred ca esti putin cam micuta pentru a fi impreuna cu cineva, dar bine in ziua de azi si copii de la gradinita au „iubiti"
Gaseste curajul din tine si intreaba-l sunt in acesi situatie ca tine aproximativ fa-ti curaj
Ar trebui sa-l intrebi ce simte pentru tine, pentru nu a regreta in viitor gandindute ce s-ar fi intamplat daca nu l-ai fi intrebat.Posibilitatea de a fi raspunsul nu este foarte mica avand in vedere ce ai scris mai sus, dar daca raspunsul este nu ar trebui sa te bucuri ca ai aflat adevarul.. Mult succes! :*
Poi este o solutie dai de inteles ca il placi si daca nu face el primul pas fal tu bafta