La varsta ta ar trebui sa fii putin mai rezervata in a numi dragoste o atractie sau o curiozitate. Sunt frumoase aceste sentimente dar nu le amesteca si nu le atribui valori mai mari decat au in realitate. Daca te-ai indragostit asa cum spui tu atunci te-ai indragostit de speranta ca vei avea ce visezi tu sa ai ca si relatie, dar in realitate dragostea inseamna mai mult decat un telefon sau un mesaj la un pahar de vin. Inseamna ajutor, respect, sustinere, acceptare, ascultare si apoi respectul care va creste in intensitate odata cu trecerea timpului. La voi pare ca respectul a scazut dupa prima intalnire, crl putin din partea lui. Eu cred ca mediul online iti poate satisface oarecum curiozitatea dar e departe de a iti oferi dragoste. Nu cred ca te poti indragosti de cineva online. Incearca sa fii putin mai realista si mai pragmatica si da-i timp acestei relatii sau oricarei alta inainte de a o numi dragoste si de a suferi.
Este cazul sa va intalniti, sa stati fata in fata pentru a intretine o discutie foarte serioasa in privinta relatiei existente intre voi doi. Doar asa vei avea ocazia sa-i poti urmari in mod real reactiile si starile sufletesti manifestate. Succes!
Și în luna asta cat ați vorbit te vedeai și măritată cu el și cu 2 copii, este?
Buna, parerea mea este ca tipul nu isi doreste o relatie cu tine. Cand vrei sa fii cu cineva, nu tii cont de detaliile astea legate de statut social etc. Mai ales ca tu nu ai avea o problema sa ai o relatie cu el, ba chiar ti-ai dori asta. Deci eu zic sa sunt pretexte. De ce foloseste pretextele astea, in loc sa te lase in pace, nu stiu. Dar ar exista si aici cateva idei. Avand in vedere ca te suna cand e beat, asta e un semn ca e instabil emotional si ca are nevoie de atentie. Nu vreau sa te intristez, dar sunt sanse maxime ca el sa faca chestiile astea cu mai multe fete, nu doar cu tine. Barbatii sunt destul de simpli si daca plac o fata, se straduiesc sa o cucereasca si sa fie cu ea sau sa faca sex cu ea, in functie de ce isi doresc. Si ca un sfat, daca vrei sa tii cont de el, eu ti-as recomanda sa nu ii mai raspunzi cand te suna. O sa vezi ce se intampla daca nu ii mai dai atentie. De fapt el te cauta doar cand vrea el. Iar tu, chiar daca simti ca esti indragostita de el, mai mult ca sigur ai facut o pasiune din cauza ca el te respinge.
RayKzor51 întreabă: