Pai daca tu deja esti cu o fata deja ai un pcth in minus petru tipa mai mare decat tine deoarece fetele au o impresie destul de proasta despre baiaeti o sa o aiba si mai proasta ca o sa se gandeasca ca atunci cand tu daca o sa fi cu ea poti sa faci acelasi lucru si sa te intradostesti din nou de alta
AsA. in fine. Oriqm nu ii arata ca iti place de ea. inceak sa ii dai impreia ca nu o placi.( fetelor le place lurul asta )
sau o alta varianta ar fi sa vbesti cu ea... de preferat pe messenger. si sa ii arati ca iti place de ea un pic, dar nu sa si'o ia' in kp.
O sa fie inebunita de tine cu cat o ingnori mai mult.
Si daca re prieten stai lin ca nu va fi o problema, daca o sa ii plac de tine o sa se desp de el.
funda/?
O lasi pe actuala si te dai pe langa cealalta ca un sarpe pana o prinzi in capcana
Ma da repede le mai schimbi! Cred ca ai avut o groaza de prietene! Eu zic asa...contacteaza`le pe toate fostele sa vada ca nu ai uitat de ele, cred ca au suferit si ele destul la cat de repede le schimbi! Asa ca fa bine si contacteaza`le!
Cat despre fata cu care vrei sa fi acum... da`te pe langa ea, afla ce ii place, ce muzica asculta, poate va potriviti...
PS: contacteaza`le pe foste! ( iti reaminteam doar)
Maya007 nu vreau sa par exagerat dar nu cred ca imi ajunge 30min sa le contactez pe toate da mersi pentru sugestii
Lilliac03 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: