La inceputul vietii sexuale menstruatia nu este fixa, poti repeta testul sau sa mergi la un ecograf. asa ai fii 100 % sigura ca nu e sarcina. daca nu esti insarcinata atunci asteapta si o sa revina ovulatia si menstruatia.
Testele se sarcina nu sunt 100% exacte.Ar trebui sa te vada un ginecolog, pana nu este prea tarziu. Oricum dupa deflorare trebuie sa mergi la ginecologie! Asa ca fa-o acum!
Fiindca ai o dereglare hormonala grava. Doua luni de amenoree inseamna foarte foarte mult. Trebuie sa ajungi cat mai repede la un ginecolog (de preferat maine, sau cel tarziu poimaine) pentru a vedea ce e in neregula cu tine. Sunt sigura ca exista tratament si vindecare pentrru tine. Daca mai intarzii la medic, lucrurile se vor agrava si pot avea consecinte dezastruoase (infertlitate, necesitatea de a face operatii).
Esti sigura ca nu esti insarcinata? Eu cred ca esti si ca acele teste nu au fosr chiar corect aplicate...Iti recomand o ecografie! Daca intr'adevar nu esti insarcinata, s-ar putea sa fie o dereglare hormonala! Bafta!
Ai 15 ani, e normal ca la vârsta asta să ai un ciclu neregulat. Protejează-te pe viitor, că nu mereu ai norocul asta. Baftă!
Cand te culci pentru prima data cu un baiat ciclul iti intarzie cam 2 saptamani.
Asa mi s-a intamplat si mie nu te speria...
In schimb...nu stiu ce sa spun despre faptul ca si-a dat drumul in tine.ar fi mai bine si mult mai sigur sa mergi la un ginecolog
Buna! Sfatul meu e sa te duci totusi la un ginecolog sa iti spuna el exact cum sta treaba. Poate ai racit si d-aia nu ti-a venit, mie mi s-a intamplat asta, nu am avut menstruatie timp de 2 luni, dar pe urma a revenit la normal . Si inca ceva:foloseste prezervativul, e cea mai buna metoda contraceptiva si te si protejeaza de bolile cu transmitere sexuala. Dar daca aveti o relatie serioase, poti folosi anticonceptionalele. Succes in tot ceea ce faci!
Faceti-o protejat data viitoare ca sa nu mai stai cu stres. S-ar putea sa ai o dereglare hormonala, dar s-ar putea sa nu iti fi facut corect testele si sa fi gravida. Du-te la ginecolog parerea mea si ai grija pe viitor.bafta:*
Bine ti a facut. ti a trebuit sex. na sex saturate de copii acum sa ma anunti cand e rost de botez... o sa vin cu siguranta.pa bafta multa la facut copii! :X