| DarkGirl a întrebat:

Eu m-am despartit de prieten inainte de asta am facut petting, cum il pot convinge sa se intoarca la mine daca am un copil cu el? oare m-ar crede daca nu am avut contact sexual propriu zis? cu alt baiat nu am mai fost, acum nu stiu sigur dar zic in caz de...

8 răspunsuri:
| Ioana2518 a răspuns:

Hey?raised eyebrows Tu sti ce inseamna "petting"? Cu singuranta nu! Petting inseamna mai pe romaneste atingeri senzuale, excitarea partenerei fara a penetra.Nu ai cum sa ramai gravida in acest mod.happyPoate intrebarea ta nu a fost exprimata corectstraight face Repet, nu ai cum sa ramai insarcinata daca faci petting deoarece nu exista penetrare. Funda?

| cristal_7578 a răspuns:

laughing
de fiecare data cand sunt trista trebuie sa intru pe site ul asta...
cum sa te creada daca nici macar nu ati avut un contact sexual?
vorbeste cu el, spune`i ca vrei sa te impaci cu el, ca inca il mai placi, si poate asa o sa se intoarca la tine.
nu cred ca ai vrea ca un baiat sa stea cu tine numai din obligatie
Dragoste cu de`a sila nu se poate... daca te mai place, va veti impaca, daca nu NEXT.

| Derye a răspuns:

OMFG! Traiesti! Asta e bine.

De convins, nu cred ca poti sa'l convingi, daca e neserios, dar daca nasti copilul il poti obliga sa iti plateasca pensie alimentara, si nu e chiar placut, asa ca el va alege sa stea cu tine.
Daca esti insarcinata cu el, mergi si spune'le parintilor lui, il vor obliga sa stea cu tine.
D:

Dar sansele ca tu sa fii sunt minime spre zero.

| Yana a răspuns:

Parca ziceai ca te omori laughing. Nu inteleg de ce tot te framanti atata, parca ai avea 15 ani. Nu stii sigur, fa un test de sarcina sa vezi, Dumnezeule parca am fi in epoca de piatra. Ti-am citit si celelalte intrebari si ai cazut de pe Luna direct in cap, la cei 24 de ani ai tai.

[Yana]

| Crisstina a răspuns:

Telenovele. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Floreenofficial a răspuns:

Spune-i adevarul.nu are ce sa faca. pur si simplu va fi fortat sa accepte copilul.ameninta-l cu testele de paternitate! laughing
succes!

| inginer a răspuns:

M-am uitat prin intrebarile tale. Pe ce lume traiesti? Cred ca trebuiesti internata pe undeva. Din pacate in Romania nu exista centre speciale pentru persoane cu IQ-ul sub 50.