Salut! Daca ii spui ei, o sa va certati, si s-ar putea nici el sa nu aibe ochi pentru tine si asa pierzi de 2 ori. Prima data vezi daca el te place, apoi vb cu prietena si explica-i despre ce e vb si in situatia asta chiar daca te certi cu ea ramai cu ceva Peace
Chestia cu indragostitul nu ai cum sa il controlezi :d. Totusi ca iti e prietena, incearca sa ii spui incetu cu incetu.Si nu are de ce sa iasa razboi.Afla daca tine la prietenul eicu adevara,si vezi daca sentimentul e reciproc. Daca nu tine la el si nici baiatul respectiv, spune-i daca ai avea si tu vreo sansa.Cu toate ca eu te-as sfatui sa nu te mai gansesti la baiatul respectiv. Daca vei incepe o relatie cu el, de aici vor incepe si certurile cu prietena ta.Totusi e prietena ta.
Ai depinde numai de tine, gandeste-te la avantaje si dezavantaje. Adica merita acest baiat sa te lupti pentru el cuprietena ta cea mai buna?
Bafta :X
Eu i'am furat iubitul celei mai bune prietene.
Uite asa ca mi se pusese pata.
Daca ii zici ei va baga strambe ca sa va desparta.
Eu zic sa gandesti cu capul, baiatul asta o sa plece intr'o zi sau va aparea altu. Merita sa pierzi o prietenie pentru o clipa de placere. Eu am regretat acea decizie.
Ei ii place de el si stiu asta bine, nu e cea mai buna pritena, e colega de cls dar nu stiu ce sa fac. Ceva mai concret?