| DYA96_9004 a întrebat:

Eu m-am indragostit de un baiat acesta imi spunea ca ma iubeste, dar pe de alta parte isi batea joc de mine, iar acum vreau sa ma razbun chiar daca mai tin la el... ce sa fac?

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Ca ce chestie sa te razbuni pe el? Daca isi batea joc de tine, inseamna ca nu te-a iubit indeajuns! Ca tu l-ai iubit si inca il mai iubesti, e treaba ta, nu a lui. Razbunarea e urata! In astfel de situatii, cel mai elegant, e cand fata se face si mai cocheta, si mai frumoasa, si mai desteapta.ca baiatul sa realizeze ce a pierdut.

| Violetta2303 a răspuns:

Auzi sunteti impreuna?

| ѕოiℓε01 a răspuns:

Ignora-l si arata-i ca nu iti mai pasa de el( trateaza-l cu indiferenta)

| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Cea mai buna razbunare este indiferenta! in rest orice ai face ii va da de inteles ca inca mai ti la el, el o sa se simta si mai "bazat" si asta n-o sa te ajute. Nu mai intra in vorba cu el, prefate ca nu-ti pasa. Asta o sa-l doara cel mai tare.
baftaa!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vreodata te va intreba ce simti pentru el sa ii spui ca nimic nici ura nici iubire si ca este ca cineva care nu a existat vreodata... la mine a mers dar acum nu mai scap de el tongue

| xtina128 a răspuns:

Eu iti sugerez sa il tratezi cu cat mai multa indiferenta, cand incearca sa vorbeasca cu tine trateaza-l in batjocora, vorbeste cu el la mistowinking