| angy_5233 a întrebat:

Eu m-am indragostit de un baiat si cand il vad pe strada incep sa tremur toata dar mai ales cand se apropie de mine pentru ca noi doi ne cunoastem de mult si il iubesc foarte mult funda

Răspuns Câştigător
| Ionica9119 a răspuns:

Cred ca stie asta. Ca sa scapi de'o grija, spune'i. Nu mai tine in tine. Nu are rost.

2 răspunsuri:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Daca deja tremuri in fata lui, va trebui sa te obisnuiesti ca vei tremura atat de mult, cat de mult va si dura iubirea pe care i-o porti. Doar sa merite. Doar sa va cunoasteti indeajuns de bine incat sa nu ajungeti sa va dezamagiti unul pe celalalt. Dar si tremurul acesta are un scop. Si sensibilitatea si inrosirea fetei unei fete in fata baiatului pe care il iubeste poate cantari mai mult decat orice declaratie de dragoste expusa in cuvinte. Celor sensibili, barbatilor inca educati din aceste vremuri, se pare ca inca le place. Sa nu te superi ca te inrosesti, caci ceea ce te inhiba foarte mult pe tine, il poate face foarte fericit pe el. Doar trebuie sa iti doresti sa il ai alaturi. Iti dai seama ce inseamna acea prezenta pentru tine? Daca atunci cand il vezi tremuri si daca atunci cand te va atinge vei simti fluturi in stomac, ce va insemna cand veti face cu adevarat dragoste? (Si va doresc) TE VEI SPITALIZA?

| DeyuXd a răspuns:

Tremuri din cauza ca te emotionezi foarte tare cand esti in preajma lui
Si mie mi se intampla si stiu sentimentul
Baiatul stie ca il placi?
Se mai intampla - sa tremuri si atunci cand s-a intamplat ceva ce are legatura cu voi doi si poate inca nu ai discutat cu el si iti este frica de reactia lui?
Ar fi bine sa va cunoasteti mai bine ( daca nu deja va cunoasteti indeajuns de bine)
si poate cu timpul te va place ( daca deja nu te place)
si poate ca o sa existe o relatie intre voi bazata pe iubirehappy
scuze pentru acele mici paranteze
dar ne.ai dat prea putine detalii ca sa iti spunem exact ce ar trebui sa facithinking
Baftawinking