| superiuliana3 a întrebat:

Eu m-am indragostit inttrun baiet de 15 ani dar eu am 11 ani. el stie ca eu il iubesc dar nu sunt sigura daca el pe mine tot fiindca el deja se intilneste. el este foarte amabil cu mine dar cred ca nu doar cu mine cuceresc.ama a zis ca l-a intrebat daca ii place de mine si a zis ca el a spus ca da ca ii place dar stiti cum sut mamele zic totul doar ca copilul lor sa fie fericit! Mai pe scurt dati-mi va rog niste sfaturi cum sal pot cuceri va rog mult!

9 răspunsuri:
| CariocaAlba a răspuns:

Buna. In primul rand invata sa scrii.winking Apoi eu iti recomand sa il lasi. De ce ai pus-o pe mama ta sa il intrebe asa ceva?:O E o mare greseala. Si baietii de 15 ani,majoritatea, se gandesc doar la sex. straight face Nu cred ca esti tu gata sa o faci, din moment ce nu stii scrie.winking

| superiuliana3 explică (pentru CariocaAlba):

Eu nu am pus-o pe mama s-a intrebe.Si eu stiu a scrie dar porsimplu eu m-am incurcat ca am sters am scris!

| CariocaAlba a răspuns (pentru superiuliana3):

Get a life.

| cristian0000 a răspuns:

Ok...esti mult prea mica pentru a iubi
stai si copilareste acum cat poti ca mai tarziu o sa regreti. bucura-te de copilarie!

| superiuliana3 explică (pentru cristian0000):

Eu nici n-am zis ca il iubesc! Porsimplu imi place

Frateee!rolling on the floor)) Invata sa scrii.

| superiuliana3 explică (pentru CariocaAlba):

Eu stiu a scrii! Si eu n-am dat intrebarea despre scris. Plus la aceasta eu daca ceva vorbesc in rusa si mi-e greu sa scriu chiar asa de gramatical.Eu cred ca daca vorbesc in rusa scriu in romina normal

Si eu vorbesc rusa. Как тебя зовут?

| AnnyJonathann a răspuns:

:-)