Joaca-te cu ea si sarut-o peste tot, incet, pe coapse, cobori, si cand ajungi acolo, o saruti incet, delicat si continui, caci daca o intrebi si e ignoranta sau conservatoare, risti sa te plesneasca sau sa dea bir cu fugitii, si ar fi pacat!
In acelasi timp, incearca sa o si mangai pe sani, finut, ca sa sporesti gradul de excitatie!
Vezi sa fi fresh barbierit, si sa nu iti miroasa gura, iar manichiura sa fie impecabila!
La intrebarea ta, poate sa-ti raspunda doar prietena ta, orice alt raspuns dat de noi, poate sa fie departe de adevar.
Intreab-o pe ea si te vei lamurii!
In momentul in care prietena ta devine foarte excitata, explica-i ca ai dori sa-i provoci orgasm prin cunilitie. S-ar putea sa accepte mai usor decat iti poti imagina. Incearca deoarece este nevoie doar de putin......curaj. Succes!
Trimite-o la mine și o conving eu!
În loc să pui întrebări aiurea, mai bine puneai direct botul în savarină! După ce simte plăcerea, nu-i mai arde să refuze.
Dar noi de unde sa stim? Daca e deschisa la minte va accepta...
Dar...nu ar fi mai simplu sa treci direct la actiune si sa te opresti doar daca ea ti-o cere?
De unde sa stim noi cat de perversa este prietena ta, tu o cunosti mai bine si daca vrei sa afli raspunsul la intrebare doar de la ea il poti afla
Exista 2 tipuri de fete: care accepta si care nu recunosc ca accepta.....deci, ti-am dat raspunsul!
Frate, ai trei pasi ca sa iti dai seama: 1)Incepi prin ai saruta abdomenul coborand cu gura cat mai jos 2) o dezbraci usor in timp ce continui cu pasul 1, 3) stii si tu ce trebuie' sa faci la pasul 3 . Daca iti va zice sa te opresti (imposibil sa-ti zica asta, din punctul meu de vedere) atunci asta e... incerci alta data.
NU o intreba, daca o intrebi daca vrea ii vei strica toata "distractia" .
Pai de ce mai stai sa mai citesti raspunsuri pe TPU, du-te mai la ea mai si baga mai botul la "pisicuta" mai.
Dar as vrea ca la final sa imi faca un handjob, sa ma termin si eu, ca o sa fiu mega excitat, credeti ca e de acord?
beausingurlamasamea întreabă: