| Kiddu4Strange a întrebat:

Eu mă îndrăgostesc foarte repede...am cunoscut un băiat, miercuri. Ne-am mai întâlnit vineri iar acum nu știu ce să fac! Îmi e foarte dor de el....prietena mea îl cunoaște.se întâlnesc des pentru că stă lângă el(puțin mai departe de el). Astăzi am vorbit ceva cu ea:
Eu - pfoaii...ce drăguț e (numele lui)
Ea: da e happy Ar trebui să vii mai des pe lângă mine că dacă nu va sta cu mine iarbatting eyelashes (mda...cam așa)
Eu -...*rămăsesem pe gânduri*

După ce am auzit ca erau foarte apropiați și POATE sunt și acum,am fost foarte supărată...îngândurata. Acum MOR de dorul lui,chiar dacă debea dacă ne cunoaștem. Eu chiar țin mult la el, ce pot să fac în privința lui și a prietenei mele? Ceva sfaturi?sad Dar în privința dorului?

Mulțumesc... funda :*

3 răspunsuri:
| passispass a răspuns:

Iti zic din propria experienta (sunt baiat).
Deci eu can m-am despartit de iubita mea, ii simteam lipsa, imi era dor de ea, aproape nici o fata nu mai conta pentru mine. Si m-am fortat sa alte fete care nu le placeam ca pe ea in acel moment. Si in 3 zile mi-a disparut dorul.

Cum sa faci sa te placa. Pai cel mai sigur e sa iesi si tu cu ei si sa ii eviti... sa nu pari de "nasul" lor, sa creada ca le esti superioara mentalwinking.

Si mai ramane ultimul lucru. Daca ai forme scoatele in evidenta.

Asta ii place unui baiat. :*

| neutrino a răspuns:

Foarte interesant si complex dialogul pe care l-ai avut cu prietena ta! Incearca si cu el un asemenea dialod si sigur il vei da pe spate!

| On3St4r a răspuns:

Ești adolescență și simți la rândul tău nevoia de afecțiune, este ceva normal.