Daca se vede ca te place, din moment ce va cunoasteti parintii, eu zic ca nu conteaza varsta, absolut deloc. Mi se pare ok, sincer. Din propria experienta am vazut ca se poate o creea o relatie intre o fata de 15 si un baiat de 28. Deci e ok. Iubit-va, si daca simti ca il placi mult, nu are rost sa nu incerci. Ai grija:*
Sincer diferenta e prea mare... Tu gandeste ca tu cand vei avea 18 ani el va avea 30. El trebuie sa se gandeasca la o famile de acum. Sa aibe un servici stabil, o casa, o masia care sa fie a lui. Si ar mai fi multe motive. Ar fi bine sa ramaneti doar priteni foare buni cel mult.
Sper ca te-am ajutat! Funda? PLZzzzzzzzzzzzzzzzz
Aoleu tu fata ala are ganduri serioase si tu iti irosesti tineretea, macar de tiai fi gasit si tu unu de varsta ta...doamne vorba ca "dragostea nu are varsta "e o prostie
Daca aratati ca irinel si monica sunteti tari
Eu cred ca lui ii lipsesc cativa neuroni! Vezi si tu daca are vreun defect mintal. Teoretic intr-o relatie de cuplu nu gasesti subiecet in comun intre o fata de 15 si un baiat de 27 decat daca el e prea gascan si gandeste tot ca o fata de 15 ani.
Dava va intelegeti bine si parintii tai il cunosc nu vad unde e problema XD[in afara de faptul ca el are 27 de ani si tu 15]
La 27 de ani...e cam ciudat. Gândeşte-te că la vârsta lui el ar putea fi căsătorit deja, poate avea copii. Dacă voi doi vă iubiţi, nu zic nu. Dar o astfel de relaţie, e posibil să nu dureze mult dacă nu întreţineţi relaţii sexuale sau chiar să vă mutaţi împreună...
Cam mare diferenta. avand in vedere ca uh esti mica.
Daca ai fi avut si uh macar 20 si el 32.altfel suna. esti mik pentru unu de 27.si el e km pe mintea ta`
Poi si intre mama si tata sunt 12`ani.si uite ca inca se impaca de minune:X.In fine nu va luati dupa gura lumii mai ales daca parintii stiu de voi:X.Si mai ales daca nu`si bate joc de tine cred ca totul este ok. Iubita`va mult>
Mutubal întreabă: