| aiam a întrebat:

Eu mereu ma cert cu prietena mea din cauza comportamentului meu neadecvat(stupid), spuneţimi plyz cum pot sa ma schimb sau măcar sa fac un efort
Mulţimesc anticipat pentru ajutor

Răspuns Câştigător
| Anecherry a răspuns:

Trebuie sa stai de vorba cu ea, sa aveti o conversatie foarte deschisa si sa discutati toate problemele existente, sa gasiti amandoi solutii si sa inteleaga ca tu nu te poti schimba intr-o zi, ci in timp si cu mult ajutor, sustinere si iubire. mult noroc in continuarehappy.

6 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Fa un efort daca nu vrei s-o pierzi! pune-te si in locul ei are si ea sentimente!

| HBK a răspuns:

Pai ai putea sa vorbesti deschis, o tragi de limba si vezi ce zice asupra comportamentului tau si atunci cand aflii ceva concret vei stii ce poti indrepta in comportament.Vei stii ce greseli faceai inainte.

| vladutzzz_2456 a răspuns:

Poi daca chiar tii la ea si merita, fa'i pe plac. Nu trebuie nu stiu ce efort, straduieste'te macar in timpul care stai cu ea sa fii cum ar dori!
Asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi un prefacut, pentru ca fata tine la tine, in ciuda comportamentului tau "stupid", altfel te'ar fi lasat balta pana in prezent, fara a'ti mai atrage atentia!
PS: Totul este sa devii matur! Asta le place fetelor, nu comportamentul de "copil"winking Din cauza asta fetele isi cauta baieti mai mari cu 1, 2, 3 ani!

Succes! happy

| aiam explică:

Pai eu sunt cu un an mai mic dar ea moare dupa mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai putea incerca sa nu mai fii stupid si sa o scoti in parc ori la film!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asi face sex cu ana