| Sabyynna a întrebat:

Eu merg acasa cu autobuzul cu fostul meu iubit, cu care am ramas prietena foarte buna. Aseara am vrut sa vad ceva pe geam si am pus capul pe umarul lui si dupa am zis: "stii ca mereu mi-a placut sa stau cu capul pe umarul tau, chiar daca tu nu ma lasai"(cand am fost impreuna nu ma lasa sa stau cu capul pe umatul lui pentru ca spunea ca ii amorteste mana). Si el a zis:"poti sa stai, dar imi dai si mie telefonul tau sa ascult muzica?". Si eu i-am dat telefonul dar mi l-a dat inapoi repede si nu mi-a zis sa ma ridic sau sa nu mai stau cu capul pe umarul lui si cu mana pe piptul lui. Cand a terbuit sa cobor mi-a zis "ce pacat ca a condus soferul asa repede ca era bine cum stateai cu capul".
El are iubita si spune ca o iubeste foarte mult si nu ar putea sa o insele niciodata, dar a intrebat-o si pe o colega de-a mea daca vrea sa fie cu el si aia a zis nu, ca stie ca el are iubita.
Noi 2 suntem colegi de clasa si fiind si prieteni foarte buni ne stim o gramada de secrete si cand i-am zis ca nu sunt cu nimeni m-a intrebat daca il mai iubesc si eu i-am zic ca inca mai simt ceva pentru el.
Intrebarea este: de ce credeti ca se comporta asa?

Răspuns Câştigător
| Oani a răspuns:

Daca sunteti prieteni buni si va stiti si secrete si multe altele eu spun sa il intrebi.asa scapi de indoiala.cum a spus si el daca inca il mai iubesti ii poti adresa si tu o intrebare asemanatoare.bafta!

4 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Am întâlnit o mulţime de băieţi care deşi au prietenă, încă flirtează dacă au ocazia. E instinctiv.

| ignore a răspuns:

Eu cred ca nu tine la niciuna doar se distreaza cu voi. nu te mai impaca cu el ai fost o data e timpul pentru NEXT.

| DizzyXD a răspuns:

Eu cred ca vrea sa se impace cu tine big grin

| AndySchleck a răspuns:

Eu zic ca e foarte smart si vrea un menaj-a-trois laughing)