| xFaith a întrebat:

Eu merg cu fratele meu la karate. acolo este un asistent (20) de`al lui sensei.

cand ma duc acolo el se cam uita la mine

si eu il cam plac.

faza e ca nu stiu cum sa vb cu el, vreau sa spun ca el este foarte ocupat cu acei copii iar la sfarsit cand se termina orele eu sunt cam grabita sa plec.

dati`mi si mie sfaturi, cum sa vb cu el.

sau cum trebuie sa ma comport in preajma lui
IMI PUTETI DA NISTE SFATURI?

Răspuns Câştigător
| Lina_4442 a răspuns:

Daca el te place singur o sa gaseasca timp sa se apropie de tine! sau o sa se intereseze de persoana ta! cred ca nu trebuie sa grabesti evenimentele! totul o sa fie la timpul lui!

3 răspunsuri:
| ShakeIt a răspuns:

Uite daca esti ceva mai indrazneata, nu te mai grabesti cand trebuie sa pleci si te duci pana la el.Te uiti fix in ochii lui si il intrebi ce face diseara sau sambata seara stiu eu... daca iti spune ca are treaba inseamna ca se uita din alte motive daca ccepta invitatia si iti spune ca vrea sa iasa cu tine atunci e perfect. La sfarsit atinge i umarul usor si spune`i ok deci ne intalnim nu stiu cand nu stiu unde. Spune`i pa, pupa-l pe obraz si pleaca.
Daca insa nu esti genul asta de persoana atunci lasa l pe el sa faca primul pas... dar poate el nu-l va face niciodatahappy...
fundahappy?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca vei avea centura neagra la sex oral!

| angelickiss a răspuns:

Pai spune-i si u ca sa iti arete si tie ceva nou in afara de ceea ce te invata la orele recente o tactica noua sau prefate ca nu te descurci la o faza si ca ai nev de ajutorul luilaughingD...SIMPLU NU?