anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu mi-am inceput viata sexuala la 13 ani si 10 luni vreau sa mentionez ca sunt foarte dezvoltata, oare e prea devreme sau ma pot imbolnavi?

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ai inceput prea devreme. E posibil sa fii suficient dezvoltata fizic, insa viata sexuala implica niste riscuri si prietenul tau probabil nu are discernamantul sa te protejeze. Nu te imbolnavesti daca faci sex, de fapt chiar stiu cateva persoane care au inceput la aceeasi varsta si singura lor problema este ca sunt un pic dereglate emotional. Nu stiu daca e din cauza ca au inceput la 13 ani, acum au in jur de 30 ani si sunt sanatoase. Insa daca ramai insarcinata s-ar putea ca viata sa nu mai fie la fel, adica ar fi grav. Fa in asa fel incat sa faci macar sex protejat. Apoi, daca partenerul vine cu o boala luata din alta parte ai fi intr-o situatie foarte delicata si ar fi greu sa discuti cu parintii ce s-a intamplat, sa speram ca nu se va intampla asa. Cel putin obisnuiti-va sa folositi un prezervativ si sa nu faci decat cu un singur partener, macar pana la 16-17 ani. O alta situatie neplacuta va fi din cauza ca lumea te va judeca iar el nu va ezita sa se laude, punandu-te intr-o situatie neplacuta in fata lumii. Cred ca altfel nu ai de ce sa te temi, insa fiecare lucru trebuie facut la vremea lui, si trebuie sa stii in ce te bagi, ce riscuri sunt, ce trebuie sa faci. Altfel, mai mult la tigani am vazut ca incep foarte devreme, se casatoresc mici si apoi au mai multi copii decat pot creste civilizat. Nu e un semn de maturizare sa stii, e invers, intai te maturizezi suficient apoi treci la fapte. Ar fi bine sa ai niste prietene mai mari cu care sa te sfatuiesti si sa te invete de bine.

78 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa de tarziu? mai copii, voi sunteti constienti de ce implica o viata sexuala? si parintii tai banuiesc ca te-au felicitat, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te imbolnavesti sigur de sindromul placerii eterne.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delia daca este matur idiotul este pasibil de puscarie ani multi.si asta a hotarat societatea, nu eu. iar tu daca ai un pic de sani si o crapatura intre picioare chiar crezi ca esti dezvoltata? foarte dezvoltata? delia daca te iau la intrebari despre sexualitate, casatorie, bucatarie studii scoala si anatomia propriului tau corp, pun pariu ca nu stii cum te cheama cu buletinul in mana.sa nu mi-o iei in nume de rau dar nu ai facut bine.ci foarte foarte rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@cami-trebuie sa recunosti ca pe pustoaicele astea le mananca de mici. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Oare s-au terminat toate preocupările specifice vârstei de 13 ani?
Este foarte devreme şi sigur nu cunoşti toate consecinţele care le oferă viaţa sexuală! Ai un prieten pe cinste, el nu ştie că asta se numeşte corupere de minori şi întreţinerea de raporturi sexuale cu un minor poate duce la închisoare?
Şcoala trebuie să o pui pe primul loc, cititul, comunicarea cu cei din jurul tău, etc., iar cât priveşte sexualitatea las-o mai târziu, după 18 ani.
Ai grijă de tine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sex sex sex o daaaaaaaaaaa bravo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E forte devreme eu cred dar fiecare face ce vrea cu viata lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O:O:O:O... 13 ani...straight face., ...si eu am 13 ani si sunt destul de dezvoltata am primit destul de multe propuneri de genul acesta ...insa le-am refuzat .categoric.winkingwinking... faptul e consumat.nu mai ai ce face...totusi ai putea sa te gandesti putin si sa vezi greseala facuta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi se pare destul de ok faptul ca ti-ai inceput deja viata sexuala, dar sper ca ai facut-o protejata. Eu la varsta de 11 ani mi-am inceput viata sexuala si eram foarte dezvoltata. Cu toate ca prima data am facut sex la un haloween la scoala si am facut-o in grup cu toti baietii din clasa care erau 12 si eu fiind singura fata, acum sunt foarte bine si am 21 de ani.Iti poti incepe oricand viata sexuala, dar sa o faci din placere nu din obligatie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca in ziua de azi va mananca prea devreme.Eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani jum si acum imi pare rau pentru ca baiatul cu care am facut-o s-a culcat cu alta dupa ce s-a intamplat(la 2 saptamana) si eram de aproape 3 ani impreuna. Tu crezi ca la 14 ani ai tai cel cu care a-i facut-o va iesi cu tine pe strada? doar daca e unul de varsta ta. Fetelor cand o face-ti, faceti-o cu cap!(mentionez sa sp ca acum am 17 ani si 8 lunicrying)App mama ta te-a felicitat nu? Cum ai tu tupeu sa le spui parintilor ca mie si acum imi e frica?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gata mai... de ce bagati frica in fata? tot ce trebuie e :
1. sa o faci protejat
2. sa-ti anunti parintii (asta tu stii de relatiile pe care le ai cu ei)
3. sa o faci din placere si cu cineva care nu abuzeaza de tine
4. fa-o da nu in exces

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu vreau sa mi-o incep...si eu am 14 ani.numai ca nu i'am cerut eu lui gagikamea a fost inverslaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poiii` eu am 12 ani`. si mi-am inceput viata sexuala`. i-am spus mamei`. Si adultsii se gandesc ca`i prea devreme deoarece pe vremuri era altcumva`. Atunci iti incepi viata sexuala cand te simti pregatita` sa treci pe aceste ''obstacole'' mama mi-a spus. ca sa folosesc prezervative. deoarece e prea devreme sa i`au anticonceptionale ca ma poate afecta pe dinauntru si cand o sa fiu mai mare si o sa vreau sa am un copil n`o sa pot avea`. deci nu e nimic rau in asta pana ce te protejezi. mie nu`mi pare rau ca am facut`o pentru ca am facut`o cu un baiat care ma iubeste si il iubesc`! Si mama nu m`a felicitat`. dar s`a bucurat ca i-am spus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pidar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

MY GOD!:O:Ocum sa iti incepi viata sexuala la 13 ani? si 10 lunilaughing))
trebuie sa fii nebun laughingori asta e o gluma proasta din partea unui om care nu are ce face si intra pe site si scrie tampenii.in fine. daca nu e o gluma sa stii ca e foarte rau ce ai facut.cum au zis si altii mai bine ti-ai fi inceput-o eu zic dupa 17 ani ar fi fost ideal. daca tipul cu care ai facut magarialaughing te-a fortat ar trebui sa te duci la politie imediat sau va continua.si da bineinteles ca te imbolnavesti si cand vor afla parintii tai. Dumnezeu cu mila.laughingiti va iesi la analize, cand te vei duce la ginecolog, va trebui sa iti faci test de sarcina, sa etc etc. o sa fie f greu.nu ca am facut-o da din cate am auzit.eu am 13 ani si nici macar iubit nu am.si daca ma crezi nici nu m-am pupat ca cineva vreodata.deci.la 13 ani.si nu stiu ce leg are ca esti dezvoltata. poti fi si "femeia snur. fara tate fara cur"laughingscuze de expresie da.

mrg.succes~~

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da te poti inbolnavi foarte grav din cauza hormonilor nestapaniti de placerile sexului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai iti dau un sfat bine facut eu am inceput de la 12 si 2 spartamani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am 13 ani si nu mi-am inceput viata sexuala dar am de gand desi mi-e frica...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din propria mea experienta eu iti zic sa mai astepti putin si mai ales sa ai grija cu cine faci sa nu zici ca il iubesti o faci si dupa aceea iti dai seama ca a fost o prostie. Eu regret mult acum pentru ca am zis ca il iubesc pe acel baiat dar n-a fost asa deloc, el tinea la mine... oricum acum ma simt frustrata...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti inconstienta fetitooo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E prea de vreme

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da te poti imbolnavii nu conteaza cat de dezvoltata esti si verisoarmea a facut si s-a dus cu parinti mei la spital sa se opereze si ea a facut la fel ca tine de atunci nu i-a mai venit ciclu si a ramas cu gandul ca e insarcinata asa ca a facut avort deci e o treaba foarte serioasa nu te mai juca cu asta ok pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gdfg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandetete.si eu am prieten si sunt nebuna dupa el sincer mi-a propus sa facem sex dar am refuzatwinking acum nah o greseala din aceasta se plateste scumpdar pe viitor fi mai atenta me_kitty07 id meu daca vrei sa mai vb sau sa te mai ajut ca ceva :*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai cred ca este prea devreme, eu am 14 anii, dar nu ma gandesc la acest lucru chiar daca am un prieten mai mare cu5anii ca mine nu indrazneste sa-mi propuna asa ceva.nu stiuh ce sa zic ai grija poti sa ai probleme marii, eu te-as sfatui sa mergi la un ginecolog si din punctul meu de vedere este bine ca mama ta sa stie sau daca iti este rusine sa-i spui nu-i spune dar ai grija sa nu spui nici unei prietene tine asta pentru u si sp si celui cu care ai facut-o sa aiba grija de u.sa ai grija laprotectie! success!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

13 ani? nu va mirati oameni buni. in ziua de azi e ceva normallaughing intr-adevar e prea devreme dar la ce sa ne mai asteptam. suntem in secolul 21oh go oncunosc care au inceputo si la 11-12 anilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O mi.am inceput. o al 12.
e ca.
presupunlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu este o prostie sa-ti incepi viata sexuala asa de vreme. De si esti fata poti ramine insarcinata. Nu te-ai gindit la asa ceva. Baieti sunt altfeli ca fetele intelegi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13 ani si 3 luni si am facut-o si nu cred ca e prea devreme. cunosc persoane care au facut-o la 9 aniwinking