Păcăleşte-l şi apoi să vii să te plângi că de ce te minte şi de ce i se rupe de tine.
Eu unul pun accent ZERO pe virginitatea partenerei. DAR, dacă zice că e şi mă prind că nu e (un sfert din femei nu sângerează la deflorare şi 30% din femei sunt "largi" de la natură aşa că există şi posibilitatea ca un bărbat să nu se prindă deloc) atunci îmi pun problema serioasă a minciunii.
Nu începe relaţiile cu minciuni că se termină mai mereu prost!
Nu stiu de ce conteaza asa de mult pentru tine sa pacalesti acel baiat.Sunt convinsa ca si el este constient ca maj. fetelor din ziua de azi isi incep viata sexuala de la varste fragede. Nu cred ca e posibila o sangerare, bine acum depinde ce inseamna pana in 10 contacte. Daca ai avut peste 5, 70% sigur nu o sa ai nici un fel de sangerare.
pa, pa.
Ai sa fi stramta putin, dar daca nu te va incalzi/preludia suficient, ori nu va putea intra, ori va intra foarte greu si te va ustura!
Dece sa il pacalesti?! si daca nu va vrea o "virgina"?! tie ti-ar place sa fi pacalita?!
Mai bine fa Petting de cateva ori, si abia dupa aceea si sex!
...pe cine pacalesti ma.virgina,doar sa fie vreun fraier, apropo pe 26 sep e ziua mea
Nu prea ai cum.Mai ales daca are si o viata sexuala activa nu prea ai cum sa-l ''pacalesti''. Si care-i problema daca ii spui adevarul? mult succes
Nu poti pacali un baiat informat! aflarea virginitatii la fete este usoara.in legatura cu sangerarea nu sunt asa sigur deoarece nu sunt fata! cred ca e posibil! depinde si de organism!
Nop ) nu mai merge... poate daca acei " masculi " detineau ustensile vizibile doar la microcoscop ) doar asa poti pacali pe altu ca esti virgina, sau cine stie peste ce "mascul" feroce mai dai si sa pricepe foarte bine cum arata o virgina si care nu e
Nu il poti pacali si nici nu are rost sa-l pacalesti, daca il iubesti.
ar fi mai bine sa fii sincera cu el, plus de asta daca incerci sa-l minti si isi va da seama, te vei face tu de rusine.
oricum baietii isi dau seama imediat daca o fata este sau nu virgina, numai fraier sa fie incat sa nu-si dea seama.
neavand niciun contact sexual de 6 luni, vaginul s-a mai strans
stai linistita, astea se rezolva. PUP