| esapament a întrebat:

Eu nu am avut niciodata pedichiura facuta de altcineva. e adevarat ca pentru unele fete este. extreem de placuta? hihi happy a? asa e? Un masaj la picioare face cat jumatate de orgasm? spune-ti-mi ca, de abia ma abtin sa nu dau search pe google. laughing Vreau sa stiu direct de la voi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esapamentule? ai problema cu sexu? sau vrei sa ne verifici cunostintele? am citit postarile tale si toate se refera la sex sau au tenta sexuala.nu e rau dar vad si ceva frustrare, in atitudine? poate ma insel. ce stiu eu e ca un masaj la picioare facut de un reflexoterapeut, este foarte bun si e posibil sa atingi o treapta oarecare in drumul spre stele.

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Ia sa incerci un masaj cranian.Sa-ti umble niste manunte prin cap, sa se joace cu parul tau, sa simti suflul respiratiei prin ureche.
Tu vrei masaj la talpi si pedichiura facuta, eu vreau la cap si spalat pe dinti laughing Sexiiii! (ca sa fie in context)

| carminaburana43 a răspuns:

Da hotarit un masaj la unele pe picioare la altele pe spate e deja jumate orgasm dar in orice caz druml cel mai sigur pentru ca ea sa aiba orgasm. Mie asa ceva in mod sigur mi-ar deschide pofta maxima la sex si la orgasm pe urma.Numai am un sot egoist care nu si nu vrea nici un masaj sa-mi faca.

| JeSa a răspuns:

In mod normal, masajul este foarte placut!- deoarece se relaxeaza picioarele.Referitor la orgasm, tu - daca doresti sa transformi aceasta "fobie" intr-o placere,, n-ai decat("fiecare cu cel doare").
Sarbatori Fericite!

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Eu am fost de 2 sau 3 ori la pedichiurista si nu am avut parte de masaj la picioare.
Daca se face sau nu masaj la picioare depinde de fiecare client sau de pedichiurista.
Insa iti recomand sa ai mare grija deoarece un colt ramas iti poate provoca rani.
Mult succes

| esapament explică:

@antonia09. sunt tare dezamagit de lipsa elemntului "sexi" din comentariul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

raised eyebrows
e o gluma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AM mari probleme cu sexul si vreau sa stiu ce parere aveti si voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E placut big grin dar nu exagerat laughing