Depinde cum arata tipa, cum si in ce mod te atrage si daca are acel ceva care sa te faca sa te indragostesti, daca nu te atrage de nicio culoare,, poti s-o pastrezi acolo in zona prieteniei.
Dacă ai o viață sexuală regulată și îndestulătoare, atracția fizică față de alte persoane e la un nivel minim, total neglijabil.
În traducere : Dacă abia ai mâncat și ești sătul, full, nu-i mai vezi pe toți din jurul tău, pui la rotisor, ca atunci când ești flămând și rupt de foame. ))))
Depinde fată Ray, sunt tipe de care pur și simplu fizic/sexual nu sunt atras, dar comunicăm ok, și de alte sunt atras dar nimic în comun.
Nici eu , asa ca imi imbrac toti prietenii in fete sa nu creada lumea ca ma atrage sexul opus.
Sincer ca e imposibil asa ceva. Eu de fiecare data cand m-am imprietenit cu o fata m-am si indragostit. Sa dau un ex., m-am indragostit de o tipa care era si intr-o relatie si eu puneam la suflet ca prostul. E foarte greu sa pastrezi prietenie cu o pers. de sex opus. O spun din propria experienta ca mi s-au aprins calcaiele fara sa imi dau seama.
Si eu mereu patesc la fel, dar uni spun ca cica esti obsedat sexual daca nu poti avea o prietenie cu o fata