Violuri,in adevaratul sens al cuvantului, sunt extrem de putine, la varstele pe care le spui.Motivul ar fi mediul in care traiesc,incultura, alcoolul, hormonii(dar daca esti destept, ii poti controla).
Cele mai multe acte sexuale, sunt cu acordul fetitelor(eu asa consider ca sunt cele de 11-12 ani).
Ma indoiesc, ca cineva "are placerea sa fie violata"(este o exprimare nepotrivita, tine mai mult de sadism, masochism).
Sincer nici eu nu inteleg. De asemenea nu inteleg ce gaseste un barbat la vreo 35 - 40 de ani la o batrana de 65 - 80 de ani de o violeaza. Nici saracele babe nu au placerea de a fi violate, dar totusi se intampla si sunt pedepsite conform legii. Acum singura explicatie e fie respectivii sunt dezaxati, fie babele arata trasnet
Ce vorbesti tu, fato?!
"placerea sa fie violate"? Ce-i asta, bai? Tu gandesti?
Mama Doamne, minte n-ai deloc.
Stii ce-i ala viol, macar?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Viol
E ca si cum as spune eu cand vedeam blonda ca manca banane la scoala de soferi dand impresia ca adora penisul dar viol e atunci cand le ia fortat si daca se lasa e sex reciproc.
Se lasa influentate le cumpara ceva sau le imbata probabil apoi profita de ocazie.
Eu nu as putea sa fac asa ceva, aia nu sunt normali la cap daca fac asa ceva, la 11 ani e o copila, un inger
Intrebarea e cum de ajung sa fie violate. Probabil ca-s fete lipsite de educatie, ce umbla noaptea pe strazi, se imbarca provocator sau au un comportament neadecvat.
Auzi nu e treba ta in ce clasa sunt si ce intrabari pun nu iti convine nu mai da raspunsuri
Comunismul,e una,felul in care scrii(literar,gramatical),este alta! Limba romana era si este la fel! Altfel,cum ti-am mai spus,se poate interpreta ceea ce zici!
Nu vreau sa-ti "pun capac"(chiar nu inteleg aceasta expresie),doar,ca dupa cum citesc,unii sunt dezorientati,iar altii,asa cum citesc din prima, asa raspund.
Nu mai lua si tu, tot ce nu-ti convine, ca pe un atac! Poate sa fie o simpla "atentionare", o parere.
Hello domnisoara, ti se pare ca ti-am raspuns tie? Eu mi-am spus punctul de vedere, iti convine bine nu, putin imi pasa.
Nu ma intereseaza ai spus despre mine..Hai pa ca ma plictisesti
NumePublicAnonim întreabă:
RBT0809 întreabă: