Sunt asa de insistenti numai cu fete prostute care se lasa fraierite. O fata care se respecta, nu se saruta prin scoala, asa ca un baiat care vrea sa se distreze, cauta o fata mai usuratica, careia nu are demnitate si orgoliu, care vrea doar sa se distreze fara sa-i pese cum. iar fetele astea se lasa numai cu insistente, fiindca lor li se pare ca e mai interesant asa, prin urmare o bat la cap cat se poate de mult. Cand se plictisesc de ea, trec la urmatoarea fata dornioca sa se lase prostita si tot asa. e doar distractie.
Pentru ca si fetele accepta!
Scoala nu e loc de pupat,spune-i si daca tot il arde asa mult,sa vina el la tine.
Dar, ca sa te vada.
Nu mai accepta genul asta de insistente si, in special, la scoala.
Cum te-ai simti sa va vada vreun profesor si sa-ti cheme parintii la scoala?
Fii serioasa si cuminte, chestiunile intime sunt doar pentru patru ochi si patru pereti.
Pai eram singuri in clasa ca era dupa ore nu ne-a vazut nimeni si parintii mei stiu de iubitul meu
Ok...multumesc :*
Or fi stiind ei, dar nu si ca va sarutati prin scoala, ai grija!
Bine?
Vr sa zic de ce baietii sunt asa de insistenti cu fetele, si da am dorit pentru ca il iubesc ff mult
A trecut o saptamana si "ai un iubit"? Tu realizezi ce spui? Ce varsta ai? Cumva 14-15? Ai fost la el? Perfect sa zici "Mersi" Celui de Sus ca nu te-a pontat. Nicio legatura cu premierul.
Pentru ca e iubitul tau, pentru ca din moment ce ai acceptat sa fii prietena lui e normal sa vrea sa te sarute, si chiar mai mult, pentru ca asta e natura omului. acum depinde ce varsta ai tu. poate esti prea mica pentru a avea o relatie si de asta ti se pare atat de anormal faptul ca te cheama la el si ca vrea sa te sarute.
beausingurlamasamea întreabă: