| gabrielaasamy a întrebat:

Eu nu inteleg de ce baietii sunt insistenti. Adica am un iubit de o saptamana ieri de ex am fost la el si ne-am pupat de 3 ori. Mereu vrea sa ma duc la el la clasa sa ne pupam. deci de ce sunt baietii insistenti. Fundaa

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Or fi stiind ei, dar nu si ca va sarutati prin scoala, ai grija!
Bine?
happy

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt asa de insistenti numai cu fete prostute care se lasa fraierite. O fata care se respecta, nu se saruta prin scoala, asa ca un baiat care vrea sa se distreze, cauta o fata mai usuratica, careia nu are demnitate si orgoliu, care vrea doar sa se distreze fara sa-i pese cum. iar fetele astea se lasa numai cu insistente, fiindca lor li se pare ca e mai interesant asa, prin urmare o bat la cap cat se poate de mult. Cand se plictisesc de ea, trec la urmatoarea fata dornioca sa se lase prostita si tot asa. e doar distractie.

greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca si fetele accepta!
Scoala nu e loc de pupat,spune-i si daca tot il arde asa mult,sa vina el la tine.
Dar, ca sa te vada.
Nu mai accepta genul asta de insistente si, in special, la scoala.
Cum te-ai simti sa va vada vreun profesor si sa-ti cheme parintii la scoala?
Fii serioasa si cuminte, chestiunile intime sunt doar pentru patru ochi si patru pereti.

| gabrielaasamy explică (pentru greece12):

Pai eram singuri in clasa ca era dupa ore nu ne-a vazut nimeni si parintii mei stiu de iubitul meu

| gabrielaasamy explică (pentru greece12):

Ok...multumesc happy :*

| greece12 a răspuns (pentru gabrielaasamy):

happy

| greece12 a răspuns (pentru gabrielaasamy):

Or fi stiind ei, dar nu si ca va sarutati prin scoala, ai grija!
Bine?
happy

| Alexandru0007 a răspuns:

Nu e insistent.te place mai mult decat simti tu

| neutrino a răspuns:

Nu am inteles, tu ce ai dori sa-ti faca iubitul, si cum?

| gabrielaasamy explică (pentru neutrino):

Vr sa zic de ce baietii sunt asa de insistenti cu fetele, si da am dorit pentru ca il iubesc ff mult

| ywar a răspuns:

A trecut o saptamana si "ai un iubit"? Tu realizezi ce spui? Ce varsta ai? Cumva 14-15? Ai fost la el? Perfect sa zici "Mersi" Celui de Sus ca nu te-a pontat. Nicio legatura cu premierul.

| AndyLavy a răspuns:

Pentru ca e iubitul tau, pentru ca din moment ce ai acceptat sa fii prietena lui e normal sa vrea sa te sarute, si chiar mai mult, pentru ca asta e natura omului. acum depinde ce varsta ai tu. poate esti prea mica pentru a avea o relatie si de asta ti se pare atat de anormal faptul ca te cheama la el si ca vrea sa te sarute.