anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu inteleg de ce ma face in toate felurile toti utilizatori de TPU cu ce am gresit la asta care m-au facut in toate felurile eu am 28 de ani eu nu inteleg de ce oare nu am dreptul de la viata sa imi gasesc o fata in 19 si 29 de ani oare iei de ce au o persoana iubita langa iei oare nu am dreptul de la viata chiar asa am ajuns sa isi bata joc de mine ce am facut eu de ma codamna la asta astept un raspuns esclusi cei care isi bate joc de mine cine isi bate joc de mine sa nu ai ba parte de fericire toata viata lor asa sa nu le ajute dumnezeu niciodata esclus cei care sunt bagatori de seama sa nu lasa mesaj daca are ceva sa imi trimita un mesaj privat da

2 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Hei,ce`i cu tine? ai 28 de ani ok vrei sa te insori pe TPU nu o sa gasesti o nevasta.aici ai vazut si tu majoritatea au varste intre 10`15 ani. evident sunt si utilizatori care depasesc aceste varste.dar cel mai important lucru care voiam sa ti`l spun: invata sa scrii! sincer de aia te si critica lumea ca nu stii sa scrii.

| nobody88 a răspuns:

Inteleg ca esti intr-un impas? si ca, cauti o iubita?

Eu pot sa iti recomand daca, chiar vrei sa gasesti ceva serios iti pot recomanda urmatorul set de acctiuni.

1. nu mai cauta sa gasesti o partenera ( de ce cauti mai mult de ce nu gasesti si esec dupa esec iti scade rau de tot moralul )
2. reinventeazate sau reorienteazate i-ati un moment de respiro 5 min 5 ore 5 zile nu conteaza cat important este sa fie suficient cat tu sa poti sa te reevaluezi si sa te apuci sa ai grija de tine in primul rand, ia si apucate si scrie pe o foaie negru pe alb, lucrurile care te deranjeaza la tine si chestiile care ai vrea sa le schimbi la tine pentru a ajunge la idealul tau.
3. Apucate si fa lucrurile care iti plac chestiile care conteaza pentru tine, acum fiecare are modul lui de a isi ocupa timpul incearca sa te orientezi foarte mult spre propria persoana.
4. Incearca sa iti masori capabilitatile, sunt sigur ca in momentul de fata esti un pic plafonat sunt sigur ca tu, stii ca poti face mai mult decat faci momentan, poti sa te ridici mai sus de atat.
5. Invatate sa nu mai tanjesti dupa afectiune noi toti oricat de duri am incerca sa fim ori cat de reci sa stii ca oricine in sufletului simte singurateatea, omul pe aici vine si pe aici trece dar ce e in sufletul lui nu stie nimeni. Cand cauti ceva strict chiar daca ai sa gasesti fata potrivita o sa incepi relatia cu stangul, pentru ca tu esti din start dispus sa oferi mai mult fara sa stai si sa vezi daca persoana respectiva chiar merita. Invatate sa lasi lucrurile sa vina de la sine este foarte important pentru o relateie sa se dezvolte prin propriile puteri.

Eu sper sa iti fie macar un pic de folos happy si iti urez succes in continuare, daca iti porpui poti face orice, totul este doar sa vrei si sa ai incredere in fortele proprii happy