Daniel,eu am dorit să mă retag din site pentru acelaşi motiv.Dar mi-am dat seama că aici chiar sunt oameni care au nevoie de ajutor. Dacă ai 28 de ani,înseamnă că ai experienţă de viaţă şi eşti un om matur. Ştii căpărerile vor fi întotdeauna împărţite. Uiţi cumva faptul că oamenii nu mai apreciază lucrurile importante? Acum,oamenii nu mai aşteaptă să te cunoască şi să vadă ce ai de spus.Te judecă după aparenţe.Tu eşti singurul care ştie cum este mai bine pentru tine.Şi nu mai asculta ce spun alţii,deoarece ei nu au experienţa vieţii,nu au trecut prin ce ai trecut tu,ei nu îţi cunosc viaţa.Ei găsesc o doză de amuzament în slăbiciunea oamenilor.Ei văd că te deranjează ce-ţi spun şi caută nod în papură.Nu le da prea mare importanţă.Ei consideră că dacă te critică pe tine,se simt zmei.Dar de fapt se critică tot pe ei, pentru că ei sunt cei ce nu au suflet, ei sunt cei ce merită ce-ţi spun ţie.Nu-ţi mai face atâtea griji pentru lucrurile mărunte şi seminificative. Dacă ştii că nu ai nimic de ascuns, mergi cu fruntea sus şi nu apleca urechea la răutăţile altora.O seară frumoasă îţi doresc.Nobody4Nobody.
Deja pe cuvantul meu ca mi-e mila de tine.Imi doresc cand intru pe TPU sa nu mai vad intrebari puse de tine si de genul asta.In loc sa stai pe TPU sa vezi cine te jigneste, iesi putin in lume sao gasesti pe aia intre 19 si 29 de ani, OK?
Hai pa acum!
Ridicate la nivelul uni om cult, lasa alcoolici care critica pe acest site.
Au baut cateva beri si au prins tupeu si se dau mari pe net sa critice si ei.
Eu zic sa nu ii iei in seama, nu are dreptul nimeni sa te condamne, mai sunt sin astia care abia asteapta sa isi bata joc unul de altul asa ca orice ti-ar zice nu ii la in seama tu ai 28 de ani unii dintre ei care fac misto 10-15, nu te cobori la mintea lor sfatul meu
Te-ai gandit ca poate esti prea prost si analfabet ...mergi si tu la scoala 2-3ani si invata..., iar daca tu esti asa de prost cum te consideri gaseste si tu o prosta, de preferat ar fi leana gari, polina asfaltina sau agripina.
Esti amuzant. Poti sa ma consideri oricum,mistocar,baiat de cartier si tot ce ai enumerat tu pe acolo.O vorba pe care o poti aplica pe viitor, ce iti poate aduce o relatie si care poate indeparta persoanele ce isi bat joc : "Daca taci, filozof ramai!".
emiliancftepup întreabă: