Multumesc pentru funda draga mea!
Si eu care credeam ca acesta e site serios
Nu stiu cine iti zice ca esti curva doar din acest motiv, dar e viata ta si poti sa faci ce vrei cu ea. Fiecare isi incepe viata sexuala la ce varsta considera ca este pregatit.
Nu esti curva, nu apela la astfel de cuvinte. Dar nici nu poti avea o parere buna despre o fata care la 16 ani, in loc sa se ocupe de cele normale ale varstei face sex. Denota o educatie precara si o lipsa de ocupatie si e destul de rusinos. Vei vedea ca toata viata ta vei purta de picior aceasta piatra de moara, fiindca pana la urma regulile generale de morala se aplica si la tine. Si ele ne invata ca varsta potrivita pentru sex este dupa majorat, iar fetele care o fac mai inainte nu sunt cele mai educate, morale si cuminti fete. Sigur ca e posibil ca in cazul tau sa fie o greseala izolata, unul din acele momente de nebunie in care te crezi mai desteapta si mai tare decat tot restul lumii si ai impresia ca detii adevarurile absolute, iar dupa asta te poti intoarce la o existenta normala, care sa respecte morala si normalitatea. Dar in cele mai multe cazuri nu e asa, fetele atat de "precoce" au si alte probleme de educatie si comportament si esueaza in tinereti zbuciumate.
Nu e normal sa-ti incepi viata sexuala la varsta de 16 ani, e normal ca societatea sa respinga anomaliile. daca tu ai vrut sa fii astfel, asuma-ti rolul ales.
Buna, probabil cine te ataca cu asemenea cuvinte, te ataca pentru ca stie ca faci o greseala.La varsta voastra nu sunteti suficient de dezvoltate psihic.Si sunt sanse sa va afecteze in viitor daca o faceti cu o persoana total nepotrivita, care se dovedeste ca a fost doar o pierdere de timp, o persoana care nu te-a iubit si si-a batut joc de tine.
Aaa, deci eu am avut doar noroc ca n-a fost o persoana care si-a batut joc de mine. Da inteleg ce ziceti. Multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut un baiat foarte de treaba, chiar daca e cam puturos si nu preai place munca, scoala dar macar relatia decurge bine. Am mai avut probleme si noi tocmai pentru ca ne gandim ca intr-o zi o sa trebuiasca sa ne intretinem singuri. Dar stam la tara. Mancarea o mai avem si de la animale sau din gradina. Imi ajut parintii la munca. La oras e mai greu sa te arunci dupa relatii si sa nu fi sigur ca ai si un viitor profesional.
Corect.Pentru ca multe fetela o varsta foarte frageda se indragostesc. Apoi ele spun" voi fi cu el toata viata"(am patit-o si eu, dar nu am facut nimic cu el), ei mai destepti(poate si mai mari, sireti) le spun, te culci cu mine sau nu mai o sa fiu cu tine! Ele cad in plasa si tot ele raman cu botul umflat.
Exact ce spuneam pe voi va intereseaza sexul? nici macar nu vreti sa evoluati? crezi ca viata la tara e usoara? pentru mancarea aia de la animale trebuie sa muncesti.mai bine pune mana pe carte si invata o meserie.
He he, doar ati auzit de "Viata si sexul la tara"
E bine ca razi, e viata ta si faci ce vrei cu ea.
Mai n-am o viata nefericita sau trista. Ma simt bine asa cine sunt asta care sunt.
Hahaha e puturos? Mai puturosule pune geana la munca lasa facebook-ul
O nu, niste necunoscute care nu te-au vazut niciodata, pe care probabil n-o sa le intalnesti niciodata, totul desfasurandu-se intr-un mod virtual au o opinie nu prea buna despre tine, ce se poate face...
Cand o sa realizezi ca niciodata n-o sa poti fi pe placul tuturor, atunci o sa te simti eliberata.
Omul trebuie sa se simta in pielea lui, o sa denigreze prea multa lume, o sa se compare cu restul si o sa se lege de orice doar sa se simta el mai bine.
Fiecare vede prin prisma lui si normal ca o sa-si expuna opinia proprie, nu te mai chinuii, cu cat te incrunti mai tare, faci mai multe riduri.
Sincer nici in cot nu ma doare ce ai facut, cu cine ai facut, cand ai facut, este viata ta, faci ce vrei cu ea.
Nu poti fi numita curva, dar inconstienta da.
Oricum, tu esti raspunzatoare de faptele tale si tot tu o sa infrunti problemele ce vor aparea (sau nu) pe viitor din pricina deciziilor tale.
Indiferent la ce varsta iti incepi viata sexuala... toate sunt la fel
Nu esti.dar vei fi. Relatia asta nu va dura toata viata. E posibil ca sa gasesti unu care chiar vrea numai sa te foloseasca, pe viitor, apoi va urma altul (cel de-al treilea).
Tu chiar crezi ca fetele te invidiaza? Ce e de invidiat in asta? E viata ta si faci ce vrei cu ea.
Mai nu neaparat dar nu crezi ca a fost prea devreme pentru asta ori cum nu conteaza asta.mai bine spune-le sa se uite la gunoiul din curtea lor si dupa aia sa vorbeasca de gunoiul altuia intelegi, ori cum ele cred ca sunt invidioase hahaha. daca mai auzi ca vb cineva spune-i asa razand;:mai tu o sa mori din oftica s-au, calu moare de drum lung si prostu de grija altuia hahaha.Ador replica asta mereu merge
Asa e. Ai dreptate. Eu cred ca e invidie multa.
Intra in categoria mentionata de tine orice persoana care intretine relatii sexuale in afara casatoriei.
Tu privesti la oameni cand te acuza -si o fac cu rautate. Dar daca vei privi la Dumnezeu, ce crezi: esti vinovata sau nu?
Te sfatuiesc dar ca pe o sora sa nu mai privesti la oameni, ci la Dumnezeu. Caci in primul rand asupra Lui ai adus dezonoare. Important este sa nu te gandesti la ce ai facut, ci sa nu mai traiesti in pacatul acesta. Toti suntem pacatosi; dar trairea in pacat este lucrul grav.
In general cand ceri un sfat trebuie si sa-ti asumi critici. Apelativul,, curva''' e cam dur.Probabil fetele te considera prea micuta pentru sex.Nici la 13, nici la 16 ani nu sunt indicate relatiile sexuale.
Eu totdeuna am sfatuit fetele ca tine sa astepte pana la cel putin 17ani jumate, 18 ani pentru sex.Ai o viata intreaga timp sa iubesti.
Buna! Pai, cred ca ele de considera ''curva'' pentru ca varsta ideala pentru a incepe viata sexuala la femei este 22 de ani si u ai facut-o inainte de 16 ani. In fine tu decizii cand vrei sa incepi asa ceva si daca ai facut-o cu un singur baiat e bine. Si daca o faceai cu mai multi nici atunci nu aveau dreptul sa te judeca dar stii cum e lumea...
Eh, nu mai lua in seama ce spune lumea. Intotdeauna vor gasi un motiv sa te judece sa comenteze. toti suntem buni sa judecam pe altii, insa nimeni nu se uita in oglinda nici macar o clipa pentru a-si gasi defectele.
Fiecare este liber sa faca ce vrea cum vrea cand vrea, si daca este constient cu atat mai bine.
Tu vezi-ti de viata ta, fara a te mai consuma atat din cauza unor simple vorbe din partea unor oameni care nu reprezinta nimic.
Succes, si ai grija de tine!
Curve in ziua de azi sunt numite toate femeile fie ca sunt virgine sau nu.
Nu trebuie sa te intereseze ce zice lumea
e corpul tau desi nu e normal sa iti incepi viata sexuala sub 17 ani pentru ca corpul tau sufera anumite schimbari..devii femeie prea devreme.
Lasa-i sa vorbeasca.
Nu e ca si cand fetele astea le vezi in fiecare zi.e un site de opinii proprii deci, daca ele te considera in felul asta, e problema lor.si nu, nu este aia definitia la a fi o curva.e putin trist totusi ca a devenit normal ca fetele la 16 ani sa fie deja dizvirginate, insa, nu deranjeaza pe nimeni din sexul masculin, right?
Conceptul de curvă e datorat bărbaților. Printre altele, ei se duc cu o grămadă de femei, iar noi n-avem voie să mergem nici cu doi (pentru că în capul lor, dacă am face așa, am fi niște curve).
E o reminiscență de mediu.
Asta ca să nu mai vorbesc și de ăia care mai au și câte o crimă pasională.
Nu le mai lua în seamă pe alea, pentru că alea sunt invidioase sau dresate de mici. Nu ești curvă, stai liniștită.
Și chiar dacă ai mai fi cu încă unul și cu încă unul, tot n-ai fi curvă. Fetele alea despre care vorbești tu, nu sunt nesuferite. Sunt proaste. : )
Astia care te considera curva, nu cred ca au idee ce inseamna cuvantul 'curva'
Si ce daca ti-ai inceput viata sexuala la 13-14 ani? este viata ta, tu hotarasti cand iti incepi viata sexuala, nu te mai lasa afectata de ce zice lumea. Atata timp cat a fost o amintire placuta si tineai la persoana cu care ai facut asta, nu vad care este problema. Nici eu nu suport persoanele cu o gandire ingusta. :* take care
Pai pot fi din nenumarate motive: invidie, simt parental, medical, psihologic, religios, critica idioata. Insa ai grija ca etichetarea asta este intr-adevar usor acordata si este posibil sa simti repercursiuni in viata reala. De aceea daca tu stii ce faci nu trebuie sa fie un lucru public.
Da, pai tot au mai ras unii de mine ca am prieten pedofil. Dar da, sunt ceva ani diferenta pentru unii dar el n-arata de varsta aia.
Curva e o femeie\fata care se culca cu un barbat pe care nu-l iubeste! Din punctul meu de vedere chiar daca ai facut cu unul singur si nu-l iubesti tot asa te numesti, in schimb orice lucru din dragoste e frumos! Nu consider curva o femeie care in decurs de 10 ani s-a culcat cu 2-3 barbati, atat timp cat au fost sentimente nu a fost o desfranata, in schimb daca o faci cu primul din curiozitate sau alte pariuri da! Asta e parerea mea, nu are legatura cu tine, eu nu te calific nicaieri fiindca nu te cunosc!
Curva este o femeie care face sex pe bani.
Daca faci sex de placere, atunci se numeste ca iti place sa faci sex.
Daca faci sex devreme, se numeste ca esti o tipa precoce sau pur si simplu o tipa care si-a inceput viata sexuala devreme.
Oamenii vorbesc o gramada de tampenii, insa tu esti cea care le valideaza (sau nu) etichetele. In general mizerile aruncate spre tine apartin "aruncatorilor de dejectii", nu tie. Evita-le elegant, in loc sa le prinzi in brate si mergi mai departe pe drumul tau.
Tu ti-ai inceput-o la 13 ani, am vazut in intrebarile anterioare . Ti-e rusine acuma?
Fete proaste.Curca inseaman sa te culci cu mai multi pentru care nici macar nu ai sentimente.
Nu te considera nimeni asa in primul rand.si 2 e o diferenta intre a-ti incepe viata sexuala la 16 ani si la 13.la varsta aia multi dintre noi poate nu am avut nici primul sarut.e coprul tau poti sa-l folosesti in ce mod vrei.si daca nu ai mai vrea sa fii criticata nu ti-ai expune viata aici.
Nu-mi expun neaparat viata dar chiar asta se intreaba pe TPU.
Pai atunci taci si nu mai comenta.la 13 ani ar fi trebuit sa fi preocuopata de alte lucruri, si daca erai asa convinsa ca ai facut un lucru bun nu te mai interesau parerile altora.gandeste-te ca tu pana la 18 ani tu o sa ai deja 5 ani de experienta sexuala.in cel mai rau caz o sa ai si vreun avort la activ.
Fac doar protejat. Nu-s o din aia inconstienta. Sunt preocupa si eu de atatea lucruri la care ma duce mintea.
Mai intelege la 13 ani tie de-abia iti da parul pubian si baiatul ala daca te iubea asa cum zici tu te lasa sa cresti macar pana la 15 ani.tu la 15 ani esti o femeie in toata firea..pacat de copilaria ta.o sa-ti para rau peste vreo 10 ani.
OK. Aveti partea voastra de dreptate. Dar de unde pana unde sa ajung sa fiu considerata curva...asta era tot ce ma deranja. In rest, recunosc ca nu-s un model, ce naiba
Pai inca nu esti, dar o sa ajungi din felul in care vorbesti si din gandirea ta asta reiese.
Bine, am inteles punctul tau de vedere si ti-l respect dar nu trebuie sal si sustin
Pai la ce gandire ai nici nu ma astept sa sustii vreo idee de a mea.Mai trebuie sa mai cresti ca sa ajungi la varsta si maturitatea mea de gandire.Si timpul va hotari cine are drpetate oricum iti doresc sa nu fii vreun caz nefericit si sa te pierzi prin viata ca multe altele.
Daca spui ca nu esti curva de ce te simti? De cereactionezi asa. Oricum nu e nimic rau sa faci sex cu prietenul tau. Cine te face curva nu cred ca stie ce inseamna o curva...O curva intretine relatii sexuale pentru bani, eu nu vad ca ai zis ceva de bani aici. Oricum nu ma lua in seama tot ce iti zice altii odata ce esti sigura ca nu esti.
Nu eu nu te consider curva pentru ca e treaba ta ceea ce faci tu cu viata ta dar chestia e ca pentru unii e ciudat sa iti pierzi virginitatea asa devreme si de asta te critica
Mai fiecare isi incepe viata sexula cand se simte pregatit! Nu ar trebui sa te deranjeze ce spun altii despre tine... E viata ta poti face ce vrei cu ea oricum mereu va exista cineva care sa te judece!
Mai mai bine nu puneai intrebarea ca, nu cred ca ar trebui noi sa stim cand ti-ai inceput viata sexuala ar trebui sa ti pentru tine asta
George0197 întreabă: