| xFaith a întrebat:

Eu nu inteleg un lucru... baiatul care imi place de el, nu prezinta nici un interes asa happy. Macar daca ar stii, cum sunt eu intr-o relatie. daca ar stii ca eu intr-o relatie. mi-as da si sufletul si ma atasez constant si ajung sa iubesc din tot sufletul.
Faza e ca vorbim pe fb, si ma rog, mi-a spus ca si el ma place si chestii de genul. Dar am impresia ca nu prezinta nici un interes. nu stiu ce anume sa fac, cum sa-l determin sa se gandeasca la mine, cum sa-i atrag mai mult atentia.
Sa nu mai vorbesc cu el? Sa simta " lipsa mea "?
Un sfat?

Răspuns Câştigător
| Stefania444 a răspuns:

Eu iti propun sa vezi care sunt interesele lui principale si sa discuti pe temele lui preferate cu el.Si incercati sa iesiti.Comunicarea fata in fata ii poate atrage atentia.Fii curajoasa!

2 răspunsuri:
| lex79 a răspuns:

Disperarea ta nu e normala.

crezi ca daca iti dai sufletul pentru el, el trebuie sa te iubeasca pentru sacrificiul tau?

asa n-ar mai trebui sa ne alegem partenerul dupa compatibilitate, ci dupa capacitatea de a se sacrifica pentru noi. o iubire adevarata nu cere nici un sacrificiu. sa te schimbi pentru cineva inseamna din start ca nu sunteti potriviti. in primul rand te schimbi pentru tine, sa te placi tu, nu altii!

| YooShii a răspuns:

Da-mi o poza. un numar de telefon si te aranjez pe viata big grin Daca sti la ce ma referwinking