Nu ai ce face daca iti pierzi vremea cu acest tip. Gandeste-te ca in timp ce tu te gandesti la el si "suferi", puteia la fel de bien sa iti vezi de viata ta si de ce nu, la fel de bine sa iti gasesti un baiat mai bun.
Semne ca te place? De unde stii tu ca acele semnale nu erau de simpatie, avand in vedere ca esti sora prietenului sau cel mai bun.
In orice caz, renunta! Prin faptul ca a spus ca are deja prietena sper sa intelegi ca iti pierzi vremea.
Iata ca in timp ce el are responsabilitatea cuvintelor si a faptelor, tu nu ai nimic. Las-o balta!
Pai, eu spun sa il lasi balta, sunt multi baieti pe lumea asta, iti gasesti unul si mai bun daca o sa cauti. Sper ca te-am ajutat. Succes in dragoste iti urez
Tiam citit toata povestea
Si eu zic sa nu renunti poate ii e rusine baiatului si inventeaza nu renunta
sper ca te-am ajutat
Daca te iubeste iti va zice, tu ai luptat pentru eu, acum sa lupte si el pentru tine.(dar cel mai bine e sa iti aculti inima)
succes
Buna! Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare...doar ca eu nu am frate.Tu spui ca el se poarta cu tine ca si cum te-ar placea, ca si cum ti'ar da de sperante, nu? Si mie mi s-a intamplat.Dar nu confunda flirtul cu bunatatea. Poate incearca doar sa fie dragut, sau poate asa e genul lui:sa se dea la fete fara a simti nimic pentru ele...Sincer,parerea mea e sa o lasi balta, pentru ca nu prea pare ca merita.Bineinteles,e alegerea ta. Sper ca te'am ajutat.Multa bafta si nu uita ca iubind o persoana care nu te iubeste e ca si cum ai astepta trnul in areoport.te pup