| Trolololol a întrebat:

Eu nu prea mi-am facut prieteni pe cealalta scara de bloc, dar in ultimul timp am inceput sa ies pe acolo si am vazut o fata de care imi place. Cum as putea sa ma bag in vorba cu ea si sa ajungem sa ne cunoastem, fara sa par ciudat? e mai mica decat mine la varsta, daca ajuta la ceva.

7 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Fii tu insati!

| SakonSIUkon a răspuns:

Pai ce metoda sa fie bro.te duci si ii mai zici si tu buna sau daca vezi ca este intr-o situatie mai buna ii zici si tu bravo... daca e situatie naspa ii dai un sfat vezi tu trebuie timp

| AnonimuszWss a răspuns:

Mai du-te pe acolo mai des si cand o vezi ca e singurica in leagan sau pe banca,ceva,intra in vorba cu ea.Ia-ti o punga de ceva si intreab-o daca vrea si ea,dupa aia intreab-o cum o cheama,cati ani are,ce-i place, detalii detalii big grin.Ii ceri ID, nu si numarul de telefon ca o sa pari prea obsesiv! Vorbesti cu ea pe mess, mai aranjati sa iesiti pe jos, dupa aia cand simti ca v-ati legat o prietenie cat de cat o inviti undeva la suc, si daca simti ca decurge totul ok ii spui ce simti.Sau puteti sa iesiti pe undeva si sa o intrebi pe mess, asta e decizia ta. Sper ca te-am ajutat happy

| GaLaxXy a răspuns:

Salutare,
Păi mergi lângă ea şi îi spui în faţă.
Scuză-mă vroiam să te invit...
Dacă nu merge, interesează-te de prietenele ei, pune una dintre ele s-o cheme undeva, vino tu în locul acela cu flori şi spune-i ca a fost o surpriză pentru ea şi spune-i tot ce crezi despre ea.
Numai bine.

| Trolololol explică (pentru GaLaxXy):

E faza ca n-o cunosc nici pe ea, nici pe prietenele ei.

| GaLaxXy a răspuns (pentru Trolololol):

Păi atunci, când o mai vezi du-te la ea şi invit-o undeva.
Dacă ai emoţii cere-ţi scuze şi spune-i că îţi este greu s-o priveşti în ochi că este foarte drăguţa.
Adică trebuie să fi tu însuţi pentru ca asta apreciază fetele la băieţi.
Succes, dacă mai ai nevoie de ajutor poţi apela oricând la mine.

| LittleBgD a răspuns:

Din contra.ar trebui sa fii mai cu tupeu.ea fiind mai mica decat tine.ai putea avea mai multe sanse la ea.intra in discutie cu cv banal apoi intreab'o pur si simplu ce simte pentru tine.vezi ce zice. ssarut'o si mai departe faci ce vrei cu ea laughing succes