| andra4u a întrebat:

Eu nu prea tineam la el.Totul a inceput cand a vrut sa vina sa il bata pe baiatul pe care il placeam in paralel. El banuia ca il placeam din auzite.Eu auzind ca vreau sa il bata, ii tineam apararea celuilalt, chiar il jigneam pe el, in timp ce stateam cu el.Ne-am despartit, tot eu fiind cea care a luat decizia. Apoi am stat cu baiatul pe care il placeam in paralel, dar foarte putin. Dupa, fostul a tot insistat sa ne impacam, raspunsul meu a fost mereu nu.Acum el sta cu altcineva, dar i-a marturisit cuiva ca inca mai tine la mine.Sunt constienta ca am gresit foarte mult, dar acum mi-am dat seama ca tin la el. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Amma196 a răspuns:

Vorbeste cu el, explica-i ca ti-ai dat seama ca tii la el si ca iti pare rau. Si tinand cont de faptul ca el inca mai tine la tine poatre trece peste si sa o luati de la inceput. Bafta! :*

4 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Opreste-l pe strada si sp tot c sp in fata! va ramane marcat big grin

| newname a răspuns:

Tu singura tiai ales alt drum si l-ai parasit acum doar e si incearca si scoate-l la o plimbare si spune-i ca tii la el si ca ai facut o gresiala

| Ale9330 a răspuns:

Desteptule smug punctele nu pot fi paralele laughing
doar coliniare laughing si asta cand sunt treiwinking
mai invata si tuwinking si nu mai folosi matematica daca nu o sti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doua puncte paralele care au un singur punct comun, adeca tu.Nu mai e chestia de paralelism ci e triunghi in toata regula.