| RandyOrtonRKO a întrebat:

Eu o iubesc, dar ea tine la altul, cum sa fac sa ma iubeasca?

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Trec prin asta, si sincer sa-ti spun ai 3 alternative.
1. Devino-i cel mai bun prieten, inghite in sec de fiecare data cand iti vorbeste de vreun baiat de care ii place, sau cat de bun prieten ii esti tu, si speri ca peste vreo cativa ani, sa intoarca capul si spre tine. In timpul asta, te dai la alte fete, si sa nu incerci sa o faci geloasa, vorbeste deschis cu ea despre fetele care iti plac, si cere-i sfaturi, fii natural!
2.Mai arunca-i cate un compliment o data pe saptamana asa, dupa care devino rece cu ea, bag-o in seama cat mai rar, in felul asta te va observa, si se va gandi la tine cand este singura, va stii ca existi, si ca esti reprezinti un potential partener.
3. Ignor-o pe viata, daca esti tipul gelos si posesiv, iti va face numai rau sa stai in preajma ei. Eventual ii poti si spune de ce ai ales sa faci asta.
Retine ca nici una din variantele astea nu este gresita, alege ce crezi, ce iti spune inima / intuitia.
Bafta iti urez!

18 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

''cum sa fac sa ma iubeasca''

Nu o iubesti doar ai nevoie de iubirea ei pentru ca tu ai ramas fara strop de dragoste.

''Un razboinic isi accepta infrangerea cu mandrie''

| w0nderboy a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Foarte bun citatul, multumesc ca mi l-ai aratat, bafta!

Cat despre cazul de mai sus, Ovidiu_Boboc_1967 are dreptate.

| alexaalexandraa a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, din pacate.

| neutrino a răspuns:

Ea se pare ca este o fata desteapta, asa ca trebuie sa te retragi. Nu este nicio rusine sa-ti accepti o infrangere!

| h3r a răspuns:

Te îndrepți către o fată care să aprecieze atenția oferită, o faci pe ea să te iubească, să prindă drag de tine. Nu pe cealaltă, care cel mai probabil sufletește aparține altuia.

| andrei1237 a răspuns:

Buna!
Daca ea nu te iubeste pe tine nu te mai baga in relatia lor, lasa-i sa traiasca fericiti.Vei gasi si tu pe altcineva, vei vedea.
Pa, pa!

| RandyOrtonRKO explică (pentru andrei1237):

Pai faza e ca, baiatu ala de care ii place ei, nu o place happy

| andrei1237 a răspuns (pentru RandyOrtonRKO):

In fine las-o in pace.

| RandyOrtonRKO explică (pentru andrei1237):

...sad

| adywow a răspuns:

Nu poti face asta cu forta, incerca sa te reorientezi

| Moonlight15 a răspuns:

Barbate nu stiu daca nu e prea tarziu dar... Hai sa iti zic o chestie: O colega pe care o simpatizam,s-a bagat cu unu. Ce-am facut? Nu am mai bagat-o in seama,DELOC! Daca ma intreba ea ceva, daca nu, nu. Pana a venit ea odata la mine, sa ma intrebe de ce nu o mai bag in seama, si i-am spus scurt 2 pe 2. Nu vreau sa iti fac probleme si am plecat. A ramas masca. Concluzie: daca inca te mai lupti cu problema asta, fa ce ti-am zis eu, si daca tine cat de putin la tine te va cauta.

| catalin02 a răspuns:

Frate uh poti face doua lucruri : Primu comportate normal dar complimenteazo... daca ea tine la altul nu ai ce ii face urmatoarea. 2 sechestreazo sh va fi doar a tah :X

| RandyOrtonRKO explică (pentru catalin02):

Frate, Nu am chef de mistourii...O iubesc din toata inima, dar tine la un coleg de la mine din cls

| catalin02 a răspuns (pentru RandyOrtonRKO):

Mah daca fata nu te vrea ce poti sa mai faci? fi tu insati daca nu te vrea urmatoarea, o sa treci peste

| Ovidiu_Boboc_1967 a răspuns:

Trebuie s-o ignori, iar ea isi va da seama de greseala pe care a facut-o.

| Ovidiu_Boboc_1967 a răspuns:

Uit-o nu merita, mai sunt atatea fete care vor baieti.

| addelyna2014 a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate!

| LawlietL886 a răspuns:

E din 2013 întrebarea. Trec si eu prin asta dacă ți-a mers bravo! Dacă nu im pare rău. Dacă o mai iubești. Nu renunță fii tu însuți. Bafta dacă mai ai nevoie!