anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu plac o fata care place alt baiat si pe mine doar ma simpatizeaza ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| zeeeeeex a răspuns:

Cauta pe alta... inima, ochii, gandul (alege ce vrei) sunt doar pentru acel baiat, nu te mai chinui sa o faci sa te placa. Daca te va alege pe tine, te va alege ca acel baiat pe care il place acum a refuzat-o. Nu fi a nu stiu cata roata la carutza, fi ferm pe pozitii, urmareste-ti interesele, nu iti calca pe orgoliu si mergi mai departe. In lume sunt undeva la 3.5 femei pentru fiecare barbat (poate te ajuta asta big grin).

| T4ny4 a răspuns (pentru zeeeeeex):

Ahahahaaa laughing de aia aveti voi cate 2, 3 sa nu ramana altete pe din-afara laughing

6 răspunsuri:
| xCherri a răspuns:

Poy, sa nu imi zici ca esti timidlaughing
O intrebi : - Vrei sa fi cu mine sau nu? Dar daca o intrebi sa incerci sa fie undeva romantycsmug
Daca zice nu oricum mai sunt fete, daca zice da Bv`o

| Malasuerte94 a răspuns:

Incearca sa o simpatizezi si u pe ea putin mai mult aferai atentie,,, discret, sau incearca sa faci chestii la care nu se asteapta ea cosiderandute doar un prieten, invit-o la un suc cv normal ca intre prieteni sa poti afla mai multe pentru a te apropia mai mult

| spek a răspuns:

Pai am invitat`o la o sala de net. si as vrea sa o intreb daca vrea sa fie cu mine si sa uite de ala... v-a dura relatia sau nu? va acepta sau nu? ma voi face de ras sau nu?:s

| spek a răspuns:

Deci e clara treaba. ala se combina cu ea doar daca se *** si aia se gandeste e o curvawinking mersi mult zeeeeex

| kyttypissy a răspuns:

Aratai tu ca esti mai bun ca el si ca ai tu ce nu are el