Cauta pe alta... inima, ochii, gandul (alege ce vrei) sunt doar pentru acel baiat, nu te mai chinui sa o faci sa te placa. Daca te va alege pe tine, te va alege ca acel baiat pe care il place acum a refuzat-o. Nu fi a nu stiu cata roata la carutza, fi ferm pe pozitii, urmareste-ti interesele, nu iti calca pe orgoliu si mergi mai departe. In lume sunt undeva la 3.5 femei pentru fiecare barbat (poate te ajuta asta ).
Poy, sa nu imi zici ca esti timid
O intrebi : - Vrei sa fi cu mine sau nu? Dar daca o intrebi sa incerci sa fie undeva romantyc
Daca zice nu oricum mai sunt fete, daca zice da Bv`o
Incearca sa o simpatizezi si u pe ea putin mai mult aferai atentie,,, discret, sau incearca sa faci chestii la care nu se asteapta ea cosiderandute doar un prieten, invit-o la un suc cv normal ca intre prieteni sa poti afla mai multe pentru a te apropia mai mult
Pai am invitat`o la o sala de net. si as vrea sa o intreb daca vrea sa fie cu mine si sa uite de ala... v-a dura relatia sau nu? va acepta sau nu? ma voi face de ras sau nu?:s
Deci e clara treaba. ala se combina cu ea doar daca se *** si aia se gandeste e o curva mersi mult zeeeeex
HappynewCenusa întreabă: