Pai de ce sa nu banuiasca? Iti place de ea lasa sa vada asta, poate si ei ii place de tine, si o sa aveti o relatie. Ai 12 ani cumva? Daca da, las-o sa vada ca iti place de ea.
Poate daca i-ai acorda putin mai multa atentie decat altor fete ai putea sa te apuci de origami chiar este o arta frumoasa si poti impresiona fetele cu anumite modele cum ar fi:origami heart, origami flower poti cautea astea pe youtube si asa poate isi va da seama ca ai anumite sentimente pentru ea.
Pai de ce sa nu ii arati sentimentele fata de ea... pia daca vrei sa te apropii de ea ajut-o intra in vorba cu ea dar cu subiecte interesante...si
Ma numesc cristian si am 12 ani.Si mie imi place de o fata din cls fiindca e inalta.Am incercat sa o impresionez cu glume de pe internet.Multe dintre ele au mers, mai exact au facut-o sa rada.De zile importante ( ex. Valentines Day ) i-as putea oferi un cadou.Inca nu m facut asta.Trebuie sa ai si putin curaj. O pot intreba ce floare ii place s daca iti spune esti fericit, fiindca acum stii ce cadou sa ii faci. Asta poti face si tu.