Pai daca tu esti o fata,, buna'' si se da la una mai buna, atunci trebuie sa actionezi asa mai bine ca fata aia, trebuie sa dai de inteles ca tu esti mai interesanta, mai desteapta, si mult mai cool girl, si atunci succesul tii garantat
Da cred ca poti sai spui printrun sms cal placi si apoi sa vezi cum reactioaneaza, daca reactioneaza in tocmai cum ai vrut tu e bine daca reactionaza diferit atunci/?
Stiu cum e ca unui baiat sa ii placa de o fata mai buna. Nu stiu ce sa zic. Nu cred ca ar fi bine sa ii spui inca. Poate ca mai exista si fata aceia intre voi si poate ca el va fi atras sa ii spuna acest lucru. Eu spun mai intai sa fii sigura ca el iti este prieten, iar apoi sa incerci sa ii spui acest lucru. Insa intai de astea fii calda deschisa si zambareata si sa nu-l stresezi prea mult vorbind cu el.
Nu ii spune ca il placi... apoi te pui intr-o situatie aiurea daca el nu simte acelasi lucru pentru tine... daca el te place va veni singur la tine... fara ca tu sa faci ceva...
Mai intai da-i de inteles ca il placi! Enerveaza-l putin(in sensul bun)! apoi cere-i ID-ul sau daca il ai deja cere-i nr.de tel si da-i sms ca il placi!