Hei iubitza si eu am avut un pr. la 12 ani cu care am stat 1an si jumatate. dar depinde ce fel de om e. pr. meu sa limitat dupa ce puteam eu face. de ex. a inteles ca nu imi pot incepe viata sexuala la 12 ani si a fost ok. am continuat asa mult si acum suntem cei mai buni pr. si in privinta parintilor nici ai mei nu au fost de acord dar asta e. daca il iubesti... si tin sa mentionez ca eu am fost f dezvoltata la varsta mea.
Bună.
Măi copile, copilăria este cea mai frumoasă parte a vieții unui om.
De ce vrei să te îndrăgostești de la o vârsta atât de mică când tu nu cunoști ce oferă iubirea!?!
Mai lasă simpatiile de o parte și fă ceea ce trebuie să faci pentru vârsta ta, școală, citit, practicarea unui sport, studierea unei limbii străine, etc.
De băieți este timp și mai târziu când ai să mai crești și ai să vezi că viața nu este atât de roz pe cât o percepi tu acum.
Pa, pa.
În primul rând nu te iubeşte.Chiar crezi în iubirea pe ochi dulci?
Iubirea apare in timp şi în nicun caz la vârsta ta.
Eu nu înţeleg de ce voi, puştoaicele de 12 ani, vă complicaţi de la vârsta asta.Pe vremea mea, eram mai cuminţi şi mai cu capul pe umeri.
Apoi, diferenţa asta de vârsta te poate duce in eroare. Poate vede în tine o puşlama care poate fi dusă cu vorba şi uite aşa ajungi în pat, făcând cine ştie ce alte prostioare, ruinându-ti viitorul.
Mamă, există o vorbă în popor -Beleşte acum ochii, să nu beleşti mai târziu ****.
Sa inteleg ca ai 11 ani sau poate chiar mai putin? Pai, sincer nu vreau sa fiu absurd spunand"citeste carti, joaca`te cu papausi", insa totusi, poate ca ar trebui sa-ti alegi un partener cu o mai mica diferenta intre varstele voastre.
E doar o parere, tu faci ceea ce vrei.
Succes>
Nu te supara dar e cam absurd ce spui tu!
La nici 12 ani nu esti pregatita pentru o relatie, eu la varsta asta inca ma jucam cu papusile, desi lumea asta s-a intors cu "sus-ul in jos", si e ceva normal pentru voi 'astea de 12-13 ani sa aveti relatii, eu sunt de parere ca ar trebuie sa-ti vezi de scoala, de prietenele tale, caci placerile la varsta asta vin si pleaca. Apoi 5 ani diferente de varsta e putin cam mult, avand in vedere faptul ca nici tu nu ai inca 12 ani.
Nu te supara, e doar o parere!
De unde stie prietena ta atatea lucruri?
Si cati ani ai 11? la 11 ani nu esti matura sa ai o relatie nu cred ca un baiat de 16-17 ani se uita la tine poate doar pentru sex si atat.
E normal sa-ti placa de cineva la aceasta varsta dar tipul e cam mare pentru tine... poate profita de tine.
Eu iti zic sa mai astepti putin, apoi iti faci u un prieten apropiat de varsta ta, el este prea mare si ii sta gandu numai la sex crede-ma
Dar totusi DRAGOSTEA NU ARE VARSTA. asteapta sa faca el primul pas (daca te place) si ai grija sa nu profite
sper ca ti-am fost de ajutor
Ai grija:*
Mutubal întreabă: