| superpissy40 a întrebat:

Eu plac un coleg din clasa mea,care este cu cateva luni mai mare decat el(eu am aproape 13, el 13 jumate),iar acum cateva zile o colega din clasa mea mi-a zis ca acel baiat place pe o fata din clasa noastra si eu cand ajusesem acasa l-am intrebat pe mess daca o place si el a zis ca nu, deoarece ei doi au gusturi prea diferite.Si el imi mai zice cateodata pe mess(foarte rar) ca fata aceea are dat ass si ma enerveaza rau de tot.Acum ce sa mai cred? Ce sa mai fac? Si plus ca baiatul pe care eu il plac a zis ca pe mine nu ma place si el vorbeste mai mereu cu fata aceea pe care colega a zis ca el o place la scoala si odata mai demult mi-a zis ca a apelat-o pe fata aceea si i-a zis ca vrea sa fie sora lui de gradul 2, iar eu sora lui de gradul 1, 5.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ioanadragalasa a răspuns:

Linisteste-te! Observa comportamentul baiatului cu fata aceea si copara-l cu felul in care se comporta cu tine. Daca ei doi se plac, eu zic sa te lasi batuta.Lasa-,i idul si mai vorbim. Funda?

3 răspunsuri:
| AdyAdeluş a răspuns:

Ce sa faci?
In primul rand calmeaza-te.In al doilea rand trebuie sa o intrebi pe fata aceea daca i-a zis cumva ca o place. Daca da lasa-te batuta dar daca nu incearca sa ii faci ochi dulci in timpul orelor.

| de2ed a răspuns:

Ce intrebare pusa sa dai l*ba

| UtzuWTF a răspuns:

Din intrebarea asta eu am inteles bblablalblablablablablablalbla DAT ASS blablablablablablalbalba