| isabellaaaa a întrebat:

Eu și 2 colege de ale mele am visat același context al visului (nu este prima data cand visez despre acest băiat). Am visat un băiat pe nume Adam, în visul meu noi eram împreună (eram în aceeași școală). Stăteam cu el pe holuri și îl luăm în brațe, el incerca să mă atingă în zonele intime deși spunea "nu aici". Ne putem da seama de ce s-a întâmplat.
Al doilea vis care este al celei mai bune prietene ale mele este ca eu am făcut dragoste cu Adam iar eu nu i-am spus despre chestia aceasta, iar ea s-a enervat și mi-a făcut scandal spunând ca nu mai am încredere în ea.
Al treilea vis este al colegei mele, ea a visat ca era intr-o încăpere iar ea citea o carte, eu mă certam cu un băiat Denis iar acesta pleacă de nervi, Adam vine la mine și mă ia în brațe spunând ca așa face el și ca să nu pun la suflet după care mă trage intr-o camera sa facem dragoste.
Ce vrea să însemne chestia aceasta? (Denis este un băiat pe care l-am plăcut recent foarte mult iar Adam prietenul lui care are iubită) probabil ca este doar un vis dar după părerea mea ar trebui sa ma gândesc puțin la lucrurile acestea deoarece nu este prima dată când îl visez).

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ori minti tu, ori colegele tale ca ati visat acelasi vis.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inseamna nimic, doar vise de noapte, generate de ceea ce vorbesti ziua cu prietenele tale si gandul la baieti.

Nu inteleg, de ce iti povestesti toate secretele si visele la colegele tale?
Te mai si miri de ce se enerveaza pe tine, sau de ce inventeaza minciuni cu baieti care-ti plac tie, doar ca sa te vada cum te oftici si frustrezi, ca sa rada de tine.

Imposibil ca colegele tale sa viseze ce ai visat tu, doar fac misto si rad pe seama naivitatii tale, fiindca le crezi.

| dullcat a răspuns:

Problema este ca va ganditi prea mult, altfel nu ar aparea astfel de vise.Pe masura ce tot hranesti subconstientul zilnic cu tot felul de informatii si ganduri stupide, uite ce iese.

| Robert2526 a răspuns:

Inseamna doar ca esti la o varsta la care ai dorinte sexuale destul de puternice