Tu ce ai făcut aici, se numește pedofilie în acest moment, nu are nici măcar 16 ani, dacă cineva te va pârâ, s-ar putea să faci pușcărie, eu zic să mai vă potoliți și să mai aveți răbdare până va mai crește ea.
Intrebareq mea era daca e sau nu e gravida, imi dau si eu seama de consecinte ca le stiu
Nici mintea nu o are dezvoltata, dar v-a trebuit sex!
Sa faca un test de sarcina la 3 saptamani dupa actul sexual neprotejat, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti
Încercați sa va calmați că nu este gravida, daca v-ați protejat. Unei virgine este normal sa îi întârzie menstruatia după primul contact sexual, poate chiar sa sara peste o lună menstruatia.
Dacă era în regulă prezervativul, nu ai de ce să îți faci griji, dar eu zic gata, că s-ar putea să te pomenești pe la pușcărie, dacă mai continuați mult.
Nu e gravida daca ți folosit mereu prezervativ, dar din ceva motiv ii întârzie menstruația ce nu e normal. Eu cand avem 15 ani, mi-a întârziat ciclul si am mers la ginecolog si am aflat ca am chist ovarian(dacă nu as fi aflat, as fi avut mai multe probleme)
Eu zic sa se duca cu maica sa la ginecolog sa vada care e problema. Însărcinată clar nu e
Inca ceva. Ce faceti voi nu e legal. Vârsta consimțământului in ro e de 16 ani și orice act sexual (major cu minor sub 16 ani) se ia ca și viol. Deci daca afla cineva si te denunta... pușcărie...
Daca ati folosit mereu prezervativ si nu a anuntat-o nici un inger nimic, nu este gravida.
Aia i-am spus și eu, să renunțe, că s-ar putea să își facă bagajele cât de curând.
Asta e. Vad ca nu ii pasă, dar dacă e, o sa suporte consecințele
Deci ati facut protejat de mai multe ori dar ea e virgina, pai ori ati facut ori nu?