Buna ideea si acum sa.ti zic sincer cam tu ai fost de vina. Pune.te putin in locul si vezi cum s.a simtit el in acele momente. Relatia se poate reface. Arata.i cat de mult il iubesti. Du.te la el saruta.l si tu si spune-i cat de mult ti la el si cat de norocoasa te simti sa.l ai langa tine. Ai grija in continuare, inainte sa faci ceva, gandeste.te si la el :*! Mult succes! fundita; o3?
De fapt...u esti de vina pentru certuri daca procedezi asa, el se simte respins si simte ca te joci cu el...incearca sa nu mai faci asa altfel o sa il pierzi si nu cred ca vrei acest lucru.
O sa fiu sincera cu tine...tu esti de vina,nicidecum el, pune-te in locul lui tu nu te-ai simti prost ca persoana pe care o iubesti sa nu doreasca sa te sarute? sa fie rece cu tine? bucura-te ca ai asa un baiat langa tine care tine la tine si nu te-ar lasa din brate niciodata si gandeste-te ca multe fete ar dori asa ceva, dar nu primesc...scuza-ma daca am fost prea directa,dar sfatul meu e sa fi si tu mai dulce cu el sa il alinti mai mult, sa ai grija de el si asa o sa il ai aproape, succes!
Cel mai mult baietii urasc respingerea.Si tu chiar asta ai facut fie din gluma.Sincer ar trebui sa nu va mai certati din atatea nimicuri.Findca orice fata si-ar dorii un prieten cum ai tu dar nu multe ajung la unul ca el.Ai grija ca relatia voastra sa tina mult si iubeste'l cat poti de mult.Bafta
Ideea ta este buna sa va intalniti acasa sa te invete italiana.Asta var putea apropia mai mult